Rakenna Irakin Erbil-messuille tärkeä vientikanava Turkille

Rakenna Irakin Erbil-messuille tärkeä vientikanava Turkille
Rakenna Irakin Erbil-messuille tärkeä vientikanava Turkille

Rakennusmateriaalien ja -teknologian vienti Turkista Irakiin kasvaa päivä päivältä. Tässä yhteydessä So Fairin järjestämät Irakin suurimmat rakennusalan messut "Construct Iraq Erbil" järjestetään Erbil International Fair Centerissä 24.-26, mukaan lukien rakennusmateriaalit ja -teknologiat, urakointipalvelut, sähkö ja lämmitys, ilmanvaihto, ilmastointi (LVI). ) ja pumppujärjestelmien tuoteryhmät, joissa mukana ovat kansainväliset brändätyt yritykset, avaa ovensa vierailijoille neljättä kertaa.

Kurdistanin aluehallituksen, Irakin tasavallan teollisuus- ja kaivosministeriön, Erbilin kauppa- ja teollisuuskamarin ja Turkin tasavallan kauppaministeriön tukemana messuille osallistui samanaikaisesti yli 200 kansainvälistä yritystä. Turkin ja Irakin lisäksi osallistuvat Iran, Egypti, Intia, Arabiemiirikunnat ja Kiina Energy Iraq ja Hvac Iraq ottavat tilansa messuilla erikoisosastollaan.

UUDEN VOIMALAITOKSEN RAKENTAMINEN IRAKIIN

Irak tuottaa tällä hetkellä noin 8 tuhatta MW sähköä ja sen sähköntarve on 14-15 tuhannen MW:n tasolla. Maan vuonna 2030 tarvitsema sähkö on 32 tuhatta MW. Lisäksi kun julkisesta sähköverkosta voidaan toimittaa sähköä koteihin keskimäärin 7-6 tuntia päivässä, sähkönkulutus kasvaa yksityisillä tiloilla keskimäärin 15-16 tuntiin. Iran, Kiina ja Turkki, jotka ryhtyivät rakentamaan voimalaitoksen Irakin rakenneuudistuksen puitteissa, suunnittelevat uuden 9.200 XNUMX MW:n voimalaitoksen rakentamista maahan.

AINOA UFI:N HYVÄKSYMÄ KANSAINVÄLISET RAKENNUSMESSUT Irakissa

Edustaen yli 80 50.000 ammattilaista yli XNUMX maassa, maailman messujen järjestäjät ja messukeskusten operaattorit sekä näyttelyalan valikoidut kumppanit, jotka ovat hyväksyneet UFI, johtava maailmanlaajuinen näyttelyteollisuusyhdistys, Construct Iraq in Erbil Turkki, Irak, Iran, Egypti, Intia, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Kiinan rakennusmateriaaleja ja -tekniikoita, sähkö- ja energiajärjestelmiä, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä vieviä yrityksiä pidetään Erbilissä, Bagdadissa, Kirkukissa, Duhokissa, Mosulissa ja Basrassa (Basraa pidetään myös öljyn, energian keskuksena ja rakennusteollisuus Irakissa saa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja yhteistyötä maakuntien ostajien kanssa.

RAKENNA IRAQ ERBIL 2022 MIKULLISUUSTUNNISTUS

Messupäivät: 24.-26

Messujen aukioloajat: 11.00-19.00

Messualue: Erbil International Exhibition Center, Irak

Näytteilleasettajayritysten tuoteryhmät: Rakennusmateriaalit ja -teknologiat, urakointipalvelut, sähköinfrastruktuuri ja ylärakenteet, lämmitys, jäähdytys, ilmanvaihto- ja pumppujärjestelmät

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar