17. Global Warming Congress pidettiin Izmirissä

Globaalin lämpenemisen ensimmäinen kongressi pidettiin Izmirissä
17. Global Warming Congress pidettiin Izmirissä

Global Warming Congress -komitea piti tänä vuonna 17. tapahtumansa Fuarİzmirissä maailmaa ja maatamme uhkaavaa ympäristö- ja ilmastokriisiä vastaan. Globaalin lämpenemisen kongressissa, joka on pidetty joka vuosi 17 vuoden ajan lisäämään tietoisuutta ilmastokriisistä, nostettiin pöydälle ja keskusteltiin motto "Kierrätys paremman asumisen vuoksi on välttämätöntä". Tapahtuma, joka toteutettiin Izmirin pääkaupunkikunnan avustuksella, pidettiin torstaina 12. toukokuuta 2022 İZFAŞssa ensimmäistä kertaa pidetyn We-Cycle Environment and Recycling Technologies -messujen puitteissa.

Tapahtuman järjestää Global Warming Convention Committee, Izmirin pääkaupunkiseudun kunta ja Toyota sponsoroi. Tapahtumaa tukevat Economy Journalists Association (EGD), New Seeking Initiative Platform Association (YAPDER) ja Renewable Energy Support Platform, kuten jokainen. vuosi.

Izmirin pääkaupunkiseudun pormestari Tunç Soyer avasi tapahtuman, joka järjestettiin levittämään tietoisuutta siitä, että maailma, jossa elämme, kuuluu myös tuleville sukupolville. Tilaisuudessa, joka pidettiin Global Warming Congress -komitean puheenjohtajan ja taloustoimittajien liiton korkean neuvottelukunnan puheenjohtajan Celal Toprakin, Yhdistyneiden kansakuntien Global Compactin (UNGC) hallituksen jäsen Servet Yıldırım ja Reis Gıdan hallituksen puheenjohtaja Mehmet Reis osallistuivat ja pitivät puheita verkossa. .

İTHİB:n hallituksen jäsen Sultan Tepe johti ensimmäistä istuntoa nimeltä "Media's Perspective on Recycling", joka pidettiin İZFAŞn aulassa, İzmir Journalistiliiton puheenjohtaja Dilek Gappi, Taloustoimittajaliiton (EGD) puheenjohtaja Recep Erçin, Turkin journalistiliiton puheenjohtaja Yılmaz Karaca EKOI Pääkirjoitus Sen johtaja Barış Doğru osallistui puhujana.

Ympäristökirjailija ja -toimittaja Ahmet Aydın Akansu oli moderaattorina toisessa istunnossa, "Business World's Perspective on Recycling", joka pidettiin myös samalla alueella. Toisen osan istunnossa puheenvuoron käyttivät kansalaisyhteiskunnan johtajat ja liikemiehet. Pienten kodinkoneteollisuusyhdistyksen puheenjohtaja Senur Akın Biçer, İZIKAD hallituksen puheenjohtaja Betül Sezgin, Blue Growth Policies -yksikön johtaja Saygın Can Oğuz, Biotrend Energy İzmir Harmandalın laitoksen johtaja Burak Şahin, TUDAM:in puheenjohtaja Vedat Kılıionsç jakoivat näkemyksensä kierrätyksestä ja ehdotuksesta.

Kongressin viimeisessä osassa "Miksi kierrätys on tärkeää? kysymys laitettiin pöydälle. Foorumissa moderaattorina Celal Toprak, ilmaston lämpenemisen kongressikomitean puheenjohtaja, Toyota Turkin yrityssuhteiden johtaja Selim Okutur, Trakyam Producing Women Cooperative -osuuskunnan puheenjohtaja Aynur Çeşmeliler, Ataşehirin kunnan ympäristönsuojelu- ja valvontapäällikkö Ayten Bağdatlıoğlu Ayten Bağdatlıoğlu. Ebru Tunç Akbulut ja TOBB:n jäte- ja kierrätysteollisuuden neuvoston jäsen pitivät puheen. Samalla hallissa osanottajat ottivat puheenvuoron ja kiinnittivät huomiota kierrätyksen tärkeyteen.

Tapahtuman lopussa ilmastokriisin kanssa kamppaileva CHP Aydınin apulaisjohtaja Hüseyin Yıldız, Bodrumin pormestari Ahmet Aras, CHP İzmirin varajohtaja Atilla Sertel, İSTAÇin pääjohtaja Ziya Gökmen Togay, Adanan pääkaupunkiseudun energiakunnan pääjohtaja, Istanbulin kaupungin pormestari Zeydan AŞ Johtaja Yüksel Yalçın ja kiitosplaketit jaettiin myös eri henkilöille ja instituutioille.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar