Bursa valmistautuu tiedenäyttelyyn

Bursa Science valmistautuu Expoon
Bursa valmistautuu tiedenäyttelyyn

Vuonna 2012 Bursassa tieteen ja teknologian alan tietoisuuden lisäämiseksi alkanut Science Expo, jota ei voitu järjestää kahteen vuoteen pandemian vuoksi, tapaa bursalaisia ​​tieteenharrastajia tänä vuonna 9. kerran.

Science Expon "konsultaatiokokous", joka järjestetään tänä vuonna 9. kerran Turkish Airlinesin (THY) Bursa Metropolitan Municipalityn tukemana ja Bursa Eskişehir Bilecik Development Agencyn (BEBKA) tuella, pidettiin mukana. sidosryhmien edustajista. Kokous pidettiin Merinos Atatürkin kongressi- ja kulttuurikeskuksessa. Kokoukseen; Metropolitan pormestari Alinur Aktaş, Bursan teknillisen yliopiston rehtori Arif Karademir, Uludağin yliopiston vararehtori Feridun Yılmaz, BTSO:n varapresidentti İsmail Kuş, teollisuus- ja teknologiajohtaja Mehmet Latif Deniz, BEBKA:n suunnitteluyksikön johtaja Elif Boz Ulutaş, julkiset instituutiot ja organisaatiot sekä yksityisen sektorin edustajat osallistui.

"Erinomainen organisaatio"

Pääkaupunkiseudun pormestari Alinur Aktaş kiitti kaikkia sidosryhmiä kokouksen jälkeen, jossa keskusteltiin tapahtuma-alueesta, teknisestä infrastruktuurista, suunnitelluista toiminnoista, työpajoista ja odotuksista. Puheenjohtaja Aktaş totesi, että Science Expo on kehittynyt nopeasti vuodesta 2012 lähtien, jolloin se aloitettiin, ja totesi, että kaikki instituutiot omaksuivat organisaation. Presidentti Aktaş muistutti, että tapahtumaa ei voitu järjestää kahteen vuoteen pandemian vuoksi: "Pidämme 9. Science Expon 9.-12. kesäkuuta, toivottavasti BUTTİM-messualueella, Bursan tiede- ja teknologiakeskuksessa ja GUHEMissa. puutarha. Valmistaudumme erinomaiseen organisaatioon, jossa on mukana yksityinen sektori, julkiset instituutiot ja asiaankuuluvat sidosryhmät. Vuonna 2012 alkanut Science Expo -kuume, jossa vieraili vielä sinä päivänä 40 tuhatta ihmistä, kasvaa. Pidimme neuvottelukokouksen tämän tulipalon sidosryhmien kanssa. Toivon, että järjestämme järjestämisen yhdessä asianomaisten sidosryhmien kanssa 9.-12. kesäkuuta. Kiitän vilpittömästi Bursan kauppa- ja teollisuuskamaria, yliopistojamme, BEBKA:ta, maakunnan teollisuus- ja teknologiaosastoa, muita instituutioita ja organisaatioita sekä sidosryhmiä heidän panoksestaan.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar