"Turvallinen ajo ja liikennesäännöt" -koulutus EGO-kuljettajille

Turvallisen ajon ja liikennesääntöjen koulutus EGO-kuljettajille
"Turvallinen ajo ja liikennesäännöt" -koulutus EGO-kuljettajille

EGO General Directorate tarjoaa "Turvallista ajoa ja liikennesääntöjä" koskevaa koulutusta yhteensä 2 594 XNUMX linja-autonkuljettajalle, mukaan lukien juuri työnsä aloittaneet naiskuljettajat.

EGO General Directorate -kuljettajat, jotka aloittivat koulutushyökkäyksen laadukkaan kuljetuspalvelun tavoitteen mukaisesti; Se antaa sinulle teoreettista tietoa A:sta Z:hen, henkiturvallisuudesta matkustajien kanssa kommunikointiin ja stressinhallintaan, liikennesäännöistä onnettomuuksien syihin.

Ankaran pääkaupunkikunta jatkaa pääkaupunkilaisten yhdistämistä nykyaikaisilla busseilla ja keskittyy myös koulutustoimintaan palvelun laadun ja mukavuuden parantamiseksi joukkoliikenteessä.

EGO General Directorate on aloittanut "Turvallisen ajo- ja liikennesäännöt" -koulutuksen tarjoamisen yhteensä 2 594 XNUMX linja-autonkuljettajalle, mukaan lukien juuri työnsä aloittaneet naiskuljettajat.

TAVOITE JULKISILLE BAŞKENTISSA: LAATUA JA TURVALLISTA MATKAA

Palvelujen kehittämis- ja instituutioiden kehittämisosaston koordinoimana koulutukset pidettiin Macunköy Bus Operation 2nd Regional Directorate -kampuksella yhteistyössä henkilöstö- ja koulutusosaston, linja-autoliikenneosaston, Turkin kuntien liiton ja Ankaran kanssa. Driving Academy jatkuu 27 saakka.

Pääkaupunkiseudulla päivä päivältä bussikantaansa uudistava EGO General Directorate pyrkii päivittämään aloittamansa koulutushyökkäyksen myötä mukanaan olevien kuljettajien tiedot ja mahdollistamaan kansalaisten matkustamisen turvallisemmin ja laadukkaammin.

KOULUTUKSEN MERKITYS PUUTTEISTEN VOITTAMISESSA

EGO:n varatoimitusjohtaja Zafer Tekbudak kertoi kuljettajille tärkeää tietoa hengen- ja omaisuuden turvallisuudesta asiantuntijakouluttajan Sinan Çetinin toimesta, mutta korosti liikennesääntöjen noudattamisen ja henkiturvallisuuden varmistamisen tärkeyttä pääkaupungin joukkoliikenteessä.

”Yritämme kouluttaa kuljettajiamme parhaalla mahdollisella tavalla palvellaksemme paremmin kansalaisiamme. Tietysti näemme myös kuljettajamme tarvitsevan koulutusta ja haluamme korjata heidän puutteensa. Koulutuksemme kestävät 24 päivää ja olemme suorittaneet yhteensä 2 594 XNUMX kuljettajan koulutuksen. Toivon, että näiden koulutusten lopussa saavutamme pisteen, jossa tarjoamme parempaa palvelua ankaralaisille. Sanomme aina, että kuljettajamme työskentelevät vaikeissa olosuhteissa, joten toiveemme on, että kansalaisemme lähestyvät kuljettajiamme rakkaudella ja myötätunnolla.

EGO-kuljettajille, erityisesti Turkin yleiseen liikennetilanteeseen ja toimintaan; Tekniset asiat, kuten 12 olennaista puutetta, turvalliset ajotekniikat, onnettomuuden syyt, pakenemismahdollisuudet, nopeusrajoitus, turvavyön käyttö, liikennemerkkien lukumenetelmä, etuetuoikeus, kriisinhallinta, ohjauksen hallinta, viestintä matkustajien kanssa ja stressinhallinta, pysäköinti, istuma-asentojen koulutus tarjotaan.

EGO-kuljettajat, jotka päivittivät teoreettista tietämystään A:sta Z:hen ja saivat uutta tietoa osallistumalla 153 päivää kestäviin koulutuksiin lisätäkseen kansalaisten tyytyväisyyttä ja minimoidakseen Başkent 24:n kautta tulleita valituksia, ilmaisivat ajatuksensa seuraavat sanat:

Zekeriya Gundogdu: ”Tällainen harjoittelu on välttämätöntä. Mielestäni myös muissa julkisissa kulkuneuvoissa työskentelevien kuljettajien tulisi saada koulutusta.

Cigdem Kadakoglu: ”Aloitin työt EGO-kuljettajana 9 kuukautta sitten. Työskentelen kehälinjalla. Sopeuduin nopeasti. Pelkäsin ennenkin, mutta tässä menin vielä pidemmälle. Mielestäni se on hyödyllinen opetusohjelma. Naisina olemme varovaisempia ja yritämme tehdä parhaamme. Näissä koulutuksissa opetettiin myös yksityiskohtia, joita emme tienneet."

Tamer Eflatun: ”Olen oppilaitoksessa hyvin vanha ja luulemme olevamme kokeneita tällä alalla, mutta opimme opettajaltamme asioita, joita emme tiedä. Saimme erittäin tärkeää tietoa."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar