Green Crescent kutsuu koko Turkin polkemaan terveellistä elämää

Yesilay kutsuu koko Turkin polkemaan terveen elämän puolesta
Green Crescent kutsuu koko Turkin polkemaan terveellistä elämää

Green Crescent järjestää 10. Green Crescent Cycling Tourin tavoitteenaan lisätä tietoisuutta riippuvuuksien vastaisesta taistelusta Turkissa ja muualla maailmassa. Kiertueen Istanbul-osuus, joka järjestetään samana päivänä eri puolilla Turkkia ja maailmaa, järjestetään yhdessä Pyöräilijäliiton kanssa. Pyöräretkelle voi osallistua kuka tahansa, amatööri tai ammattilainen. Istanbulin historiallisella niemimaalla järjestettävälle kiertueelle ilmoittautuminen tehdään verkkosivuilla. Klo 11.00-14.00 jatkuvan pyöräretken päätteeksi arvotaan. kazanPolkupyöriä luovutetaan tällä hetkellä 10 henkilölle.

Green Crescentin presidentti Prof. DR. Mücahit Öztürk totesi seuraavaa:

”Vihreänä puolikuuna se on kamppaillut riippuvuuksien kanssa yli vuosisadan; Jatkamme työtämme varmistaaksemme, että jokainen elää hyvää ja terveellistä elämää. Epäilemättä urheilutoiminnalla on erityinen paikka näiden toimintojen joukossa. Tiedämme, että urheilutapa vaikuttaa sekä ennaltaehkäisyyn että kuntoutukseen. Tässä yhteydessä meillä on monia tapahtumia, joissa kaikki 7-70 voivat olla mukana. Green Crescent Cycling Tour, jonka järjestämme tänä vuonna 10. kerran, on yksi niistä. Olemme erittäin innoissamme voidessamme järjestää uudelleen tämän vuoden tapahtumamme, jota emme voineet järjestää kahteen vuoteen pandemian vuoksi, ja pyrimme tavoittamaan suuren joukon ihmisiä. Kiitokset Pyöräilijäliitolle yhteistyöstä; Kutsumme kaikki, jotka haluavat nauttia historiallisesta niemimaalla polkemalla, liittymään joukkoomme sunnuntaina 22. toukokuuta.

Joka vuosi amatööri- ja ammattiurheilijat osoittavat suurta kiinnostusta perinteeksi muodostunutta Green Crescent Cycling Touria kohtaan. Tuhannet pyöräilijät polkevat hyvän ja terveellisen elämän puolesta.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar