Merieläinten maaginen maailma kohtaa lasten kanssa

Merieläinten maaginen maailma kohtaa lasten kanssa
Merieläinten maaginen maailma kohtaa lasten kanssa

İzmir Metropolitan Municipality Fisheries Market Department kokosi merieläinten maagisen maailman tarinakirjaan. Lapsille maksutta jaettavat kirjat sisältävät myös väritystä, pulmia ja tarinoita.

Izmir Metropolitan Municipality on julkaissut satukirjan nimeltä "Päivä meren alla" edistääkseen kalojen suosiota ja lisätäkseen lasten kiinnostusta merieläimiä kohtaan. Kirjaa alettiin levittää pääkaupunkiseudun perustamissa Satutaloissa ja peruskouluissa.

Pääkaupunkiseudun kalatalousmarkkinoiden johtaja Murat Polat huomautti, että lukutottumus on alkanut vähentyä digitaalisen maailman nopean kehityksen myötä: ”Lukemalla löydämme maailmamme, historiamme ja itsemme. Pyrimme saamaan lapsemme rakastamaan kalaa, luomaan oikeanlaisen maun nuoremmille ja pitämään hauskaa ja oppimaan näitä ainutlaatuisia merieläimiä.

Merieläintarinoiden lisäksi Izmir Metropolitan Municipality Fisheries Marketin kustantama kirja sisältää kalaruokien reseptejä, koukkupulmia, labyrinttipulmia ja merieläinten maalaustoimintoja. Lapsille maksutta toimitettava kirja vetoaa ala-asteen oppilaisiin.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar