Milloin kotimainen auto TOGG luovutetaan liikenteeseen? Kuvaus saapunut

Milloin kotimaan auto TOGG julkaistaan ​​liikennetiedotteessa, saapui
Milloin kotimaan auto TOGG luovutetaan liikenteeseen

TOBB:n presidentti Rifat Hisarcıklıoğlu osallistui Tosyan teollisuus- ja kauppakamarin uuden palvelurakennuksen avajaisiin Kastamonun Tosyan alueella. Puhuessaan İHA:n toimittajalle seremonian jälkeen Hisarcıklıoğlu teki arvioita kotimaisesta autosta.

Hisarcıklıoğlu totesi, että vuoden 2023 kolmen ensimmäisen kuukauden aikana auto poistuu bändistä ja lähtee liikenteeseen, "Jos Jumala sallii, avaamme tehtaan presidenttimme käsin 29. lokakuuta. Vuoden 2023 kolmen ensimmäisen kuukauden aikana toivon, että se on poissa bändistä ja on tiellä", hän sanoi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar