Jatketaanko avovankilapäiviä? Milloin avoimet vankilan vapaat päättyvät?

Jatketaanko avovankilapoistoja? Milloin avovankilavapaudet päättyvät?
Jatketaanko avovankilan lupia? Milloin avovankilan luvat päättyvät?

Avovankila-lupien viime hetken kehitystä seurataan tiiviisti. Oikeusministeriön vankiloiden ja säilöönottolaitosten pääosasto päätti, että tuomitut jäävät pandemian vuoksi lomalle 31. toukokuuta saakka, avovankilassa olevat tuomitut sallittiin ja näitä lupia jatkettiin 2 kertaa 12 kuukauden välein. viime vuonna. Oikeusministeriö, vankiloiden ja säilöönottolaitosten pääosasto on julkaissut tiedotteen koronavirusepidemian vuoksi jatketuista avovankiluvista.

Tähän mennessä 12 kertaa jatketut avovankiluvat päättyvät 31. toukokuuta. Ottaen huomioon epidemian etenemisen, tapausten vähenemisen ja rokotusasteen, COVID-19-vapaalla olevien vankien vapaata ei jatkettu koko maassa terveysministeriön suositusten mukaisen normalisointiprosessin vuoksi. komitea.

Oikeusministeriön vankila- ja säilöönottolaitosten pääosasto ei tehnyt uutta päätöstä 31. toukokuuta pidennetyistä luvista. Näin ollen pandemian vuoksi vapaalla olevat tuomitut palaavat vankilaan 31. toukokuuta alkaen. Oikeusministeriö antaa myös vapaalta palaaville vankeille oikeuden valita vankilat, joihin he joutuvat suorittamaan jäljellä olevaa rangaistusta. Tuomituille ilmoitetaan ilmoituksella, että heidän on suoritettava jäljellä oleva tuomionsa.

Tähän mennessä 19 200 vankia on hyötynyt Covid-XNUMX-luvasta.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar