TCDD allekirjoitti yhteistyöpöytäkirjan TSE:n kanssa

TCDD allekirjoitti yhteistyöpöytäkirjan TSE:n kanssa
TCDD allekirjoitti yhteistyöpöytäkirjan TSE:n kanssa

Turkin tasavallan valtionrautatiet (TCDD) allekirjoittivat yhteistyöpöytäkirjan Turkin standardointiinstituutin (TSE) kanssa rautatiekulkuneuvojen ja vaunujen vaatimustenmukaisuuden arvioinnin, teknisen tuen ja koulutustoiminnan alalla. Yhteistyöpöytäkirjan allekirjoittivat TCDD:n pääjohtaja Metin Akbaş ja TSE:n presidentti prof. DR. Allekirjoittanut Adam Sahin. Akbaş totesi, että he ovat standardoineet rautateiden korkean laadun.

TCDD, joka on valtuutettu "kunnossapidosta vastaavaksi laitokseksi (ECM)" rautatieajoneuvojen rekisteröinti- ja rekisteriasetuksen puitteissa, allekirjoitti yhteistyöpöytäkirjan TSE:n kanssa vaatimustenmukaisuus- ja arviointitoimista, teknisestä tuesta ja koulutustoimista, joita tarvitaan. rautatiealalla. TCDD:n pääjohtaja Metin Akbaş ja TSE:n presidentti prof. DR. Allekirjoittanut Adam Sahin.

Allekirjoitusseremoniassa puhuessaan TCDD:n pääjohtaja Metin Akbaş kertoi rautateiden kehityksestä. Muistuttaen, että he peittivät Turkin rautateillä ääripäästä toiseen hinattavilla ajoneuvoilla, joiden lukumäärä on saavuttanut 1000, Akbaş sanoi: "Rautatieajoneuvojen rekisteröinti- ja rekisteriasetuksen määräysten mukaan nämä ajoneuvot on rekisteröitävä. Jotta rautatieajoneuvot voidaan rekisteröidä, laitoksella on oltava "Kunnossapidosta vastaava laitos (ECM)" -asiakirja. TCDD valtuutettiin 15. helmikuuta 2022 "huolto-organisaatioksi". Aloitimme matkamme allekirjoittamalla yhteistyöpöytäkirjan TSE:n, yhden maamme arvostetuimmista instituutioista, koskien liiketoimintaa ja liiketoimia, joita teemme tämän valtuutuksen puitteissa. Prosessin tuloksena allekirjoitimme TSE:n kanssa yhteistyöpöytäkirjan huoltotyökalujemme ja teknisen infrastruktuurimme edellytysten edelleen kehittämisestä sekä laatustandardien mukaisen sertifioinnin suorittamisesta. Toivon, että protokollastamme on hyötyä." sanoi.

Turkin standardointiinstituutin presidentti prof. DR. Adem Şahin sanoi: "Olemme muinaisen valtion instituution sateenvarjon alla." Hän kiinnitti puheessaan huomion pöytäkirjan tärkeyteen. prof. DR. Aydın sanoi: ”Mielestäni yhteistyöllämme rautatiealalla on erittäin tärkeä tehtävä. Itse asiassa rautatie on erittäin tärkeä aiheemme, aihe, josta puhumme eniten, ottomaanien ajasta nykypäivään. Kun jätämme huomiotta viimeiset 15-20 vuotta republikaanien aikakaudella, jätämme eniten huomiotta kulkuvälineen. Joka etsii osavaltiota, jossa sana rautatie mainitaan, etsii valtion rautateitä. Valtionrautateiden brändiarvoa ja kansalaisten käsitystä ei ole mahdollista tuhota. Haluamme viedä asiantuntemuksemme korkeammalle tasolle TCDD:n ansiosta kaikkien tämän sateenvarjon alla suoritettavien töiden akkreditoinnissa ja sertifioinnissa. Kiitos kaikille ystävilleni, jotka osallistuivat. Toivon, että protokolla on hyvä." hän sanoi.

Puheiden jälkeen TCDD:n pääjohtaja Metin Akbaş ja TSE:n presidentti prof. DR. Adem Şahin allekirjoitti "TCDD-TSE-vaatimustenmukaisuuden arviointia ja muita toimintoja koskevan yhteistyöpöytäkirjan".

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar