Pääjohtaja vieraili Pezük Ankaran rautatehtaalla

Tcdd-kuljetusten pääjohtaja Hasan Pezuk jatkaa työpaikkavierailujaan Ankaran alueen johtajan kanssa
Tcdd-kuljetusten pääjohtaja Hasan Pezuk jatkaa työpaikkavierailujaan Ankaran alueen johtajan kanssa

TCDD Transportation -liiketoiminnan pääjohtaja Hasan Pezük aloitti tällä viikolla vierailun Ankaran alueosastolle ja Ankaran rautatehtaalle vierailtuaan viime viikon Afyonkarahisarin alueellisessa osastossa. Pääjohtaja Hasan Pezük vieraili työpaikalla varatoimitusjohtaja Erol Arıkanin, Ankaran alueellisen apulaisjohtaja A. Şeref Uğurlun sekä asiaankuuluvien osastopäälliköiden ja varapuheenjohtajien kanssa ja tapasi myös työntekijät.Pääjohtaja Pezük vieraili Ankaran rautatehtaalla, jossa tehtiin vetureiden huolto, korjaus ja tarkistus, sekä tarkasteli tehtaalla tehdyt modernisointityöt paikan päällä. Ilmaisten tyytyväisyytensä kunnostustöistä, joita hän on tehnyt kaikilla alueilla valaistusjärjestelmistä ulkotiloihin, lattiasta kattoon ja yhteisiin tiloihin, Pezük sanoi: "Tehtaan parannustyöt merkitsevät myös työolojen parantamista henkilökunnastamme. Ihmisiä arvostava instituutio on yksi tärkeimmistä tehtävistämme tyydyttää henkilöstömme. " sanoi.

Pezük, joka tutki tehtaan töitä paikan päällä ja vieraili henkilöstön luona heidän työpaikallaan, vieraili myös Marşandizin logistiikkaosastolla, Loko-huoltopalveluosastolla ja Ankaran aluehallintoon kuuluvalla vaunun työpajalla.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

miten 1

  1. Ankaran rautateiden tehdas tulee liittää suoraan erol Arkaniin.

Yorumlar