Kansallinen merkinantojärjestelmä saa kansainvälisen sertifikaatin

kansallinen merkinantojärjestelmä sai kansainvälisen sertifikaatin
kansallinen merkinantojärjestelmä sai kansainvälisen sertifikaatin

TCDD on saavuttanut kansainvälisen menestyksen töissä, joita se suorittaa korkean tason turvallisuuden varmistamiseksi rautateillä. TCDD pitää merkinantotutkimuksia tärkeänä junien turvallisemman ja nopeamman kuljetuksen tekemiseksi rautateillä, ja TÜBİTAK BİLGEM on saavuttanut merkittävän menestyksen. Turkkilaisten insinöörien kehittämä merkinantojärjestelmä on sertifioitu SIL4-tasolla, mikä antaa maallemme mahdollisuuden sanoa asiaa kansainvälisellä areenalla.TCDD: n pyrkiessä lopettamaan ulkomaalaisriippuvuus, National Signal Interlocking -järjestelmä ja liikenteenohjauskeskus lopettavat riippuvuuden ulkomailta. Kansallisen signaalijärjestelmän laajentamista rautateillä on aloitettu.

Levitysprojekteihin sisältyi työ, joka on tehtävä sen varmentamiseksi, että korkeaa turvallisuustasoa vaativat rautatien merkinantojärjestelmät ovat päteviä ja päteviä sekä kotimaisella että kansainvälisellä tasolla. Siten kotimaan signaalijärjestelmä; Rautateiden lukitusjärjestelmien kansainvälisen turvallisuusauditoinnin onnistuneen loppuunsaattamisen jälkeen se on sertifioitu SIL4-tasolla, mikä on korkein turvallisuustaso, joka rautateillä voidaan saavuttaa. Turkkilaisten insinöörien kehittämä järjestelmä lopetti ulkomaisen riippuvuuden, ja monet maat alkoivat sitä vaatia.

ULKOMAISUUDEN RIIPPUVUUS LOPETTAA TEKNOLOGINEN VIENTI ALKAA

TCDD: n vuonna 2005 aloittamien tutkimusten puitteissa TÜBİTAKin julkisen tutkimuksen tukiryhmän (KAMAG) tuella käynnistettiin National Signal Project vuonna 2009 pilottihankkeena Mithatpaşan asemalla yhdessä TCDD: n ja TÜBİTAK BİLGEM Information Technologiesin kanssa. Instituutti (BTE).

Kansallista signaalijärjestelmää otetaan parhaillaan käyttöön Ortaklar - Denizli, Malatya-Elazığ, Afyon-Karakuyu, Isparta-Burdur-Denizli, Kayaş-Yerköy -linjan osuuksissa yhteistyössä TÜBİTAK BİLGEMin ja TCDD: n kanssa. Järjestelmän Torbalı - Ödemiş ja Halkalı - Çerkezköy Tutkimukset aloitetaan sen käyttöönottamiseksi linjaosuuksina.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu sanoi: "Ensisijainen tavoitteemme on paikallisuus ja kansalaisuus kaikissa sijoituksissamme. Tämä on tavoitteemme sekä avaruusteknologiassa että rautatieinfrastruktuurityössämme. Olemme edistyneet merkittävästi luomiemme projektien puitteissa. Tämä on tavoite, jonka asetimme kaikille palveluksemme yksiköille. "Aloitamme teknisen viennin lopettamalla ulkomaisen riippuvuutemme.

TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun totesi, että järjestelmää käytetään kaikilla rautateillä, "Kansallisen signaalijärjestelmän kehittämistutkimukset ETCS-tason 1 tasolla, jota käytetään myös suurnopeusjunaradoilla, ovat käynnissä, ja laboratorion vaihe on saatu päätökseen. Tällä tavalla järjestelmämme on mahdollista käyttää kaikilla rautateillä, myös suurnopeusjunaradoilla. Kansallisen signaalijärjestelmän sertifiointi SIL4-tasolla tasoittaa tietä sille, että se on turkkilainen tuotemerkki ja vie ulkomaille.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar