Pysyvien meikkien kysyntä kasvoi normalisointijakson aikana

Jatkuvan meikin kysyntä kasvoi normalisointijakson aikana
Jatkuvan meikin kysyntä kasvoi normalisointijakson aikana

Kauneusasiantuntija Sibel Kırbaş sanoi, että pysyvän meikin vaatimukset ovat kasvaneet. Kauneudenhoitoasiantuntija Sibel Kırbaş totesi, että kauneuskeskukset kiristyivät pandemian toisen normalisoitumisjakson aikana, ja sanoi, että pysyvän meikin kysyntä kasvoi erityisesti. Kırbaş totesi, että erityisesti toimistoympäristössä työskentelemään alkaneet naiset haluavat tehdä meikkiä pysyvästi, että kauneuskeskukset ovat keskittyneet.Pia Beauty Face and Body -yrityksen perustaja, 32-vuotias kauneusspesialisti Sibel Kırbaş sanoi, että kauneudesta ja hoidosta huolehtivien naisten suosima pysyvän meikin levittämisen kysyntä kasvoi normalisointijakson aikana. Kırbaş totesi, että pitkään kodeissaan olleet ihmiset parvistuivat kauneuskeskuksiin normalisointipäätösten jälkeen, ja huomautti, että monien kauneussovellusten kysyntä ihonhoidosta laserepilaatioon on lisääntynyt.

"Pysyvästä meikistä on tullut yksi vaadituimmista toimenpiteistä."

Kırbaş totesi, että pysyvälle meikille on voimakasta kysyntää, "Suurin osa työskentelevistä naisista on nyt siirtynyt normaaliin työjärjestykseen. Naiset, jotka alkavat työskennellä toimistossa taas, pitävät meikkiä mieluummin, kun he eivät voi säästää aikaa hoitoonsa. "Pysyvästä meikistä, joka säästää sekä aikaa että kustannuksia, on tullut yksi vaatimatuimmista kauneudenhoitomenetelmistä normalisointivaiheilla."

Kırbaş totesi, että varsinkin kiireisen työtahdissa työskentelevät naiset eivät löydä aikaa tasaamiseen päivittäisessä kiireessä. Kırbaş huomautti, että pysyvä meikki on tärkeä menettely sekä esteettisyyden, ulkonäön että ajansäästön kannalta. Kosmetologi totesi, että ihmiset, jotka eivät tarvitse paljon hoito- ja kauneuskäytäntöjä pandemian aikana tai jotka lykkäävät tällaisia ​​käytäntöjä terveysriskien vuoksi, haluavat elvyttää kauneus- ja hoitosuunnitelmansa normalisointivaiheiden jälkeen.

Sibel Kırbaş pani merkille, että kauneuskeskukset tarjoavat myös stressiä lieventävää sosiaalistumista, ja käytti seuraavia ilmaisuja: ”Koemme voimakkuuden lieventämällä pandemian prosessin rajoituksia. Asiakkaamme kysyvät voimakkaasti sellaisista sovelluksista kuin laserepilaatio, pysyvä meikki, alueellinen laihtuminen ja ihonhoito. Erityisesti monet naiset, jotka palaavat uudestaan ​​toimistoympäristöön, haluavat meikkiä. "

Kırbaş kertoi myös, että pysyvä meikki, yksi kauneuden kehityssuunnista naisissa, jotka haluavat olla hyvin hoidettuja kaikissa olosuhteissa, on pigmentti-injektio. ”Pysyvä meikkisovellus alkaa oikean värin löytämisestä. Suunnittelu tulisi tehdä iän, ihotyypin, ihon sävyn, silmien värin ja henkilön odotusten mukaan. Toisin kuin yleisesti uskotaan, on välttämätöntä keskittyä ihonväriin eikä hiusten väriin. " Kirbaş sanoi: "Pysyvä meikki on pohjimmiltaan pigmenttisovellus. Se on mikropigmentaatio tai pitkäaikainen kosmeettinen hoito. "Luonnollisten pigmenttien asettaminen iholle on teknistä taidetta."

"Pysyvä meikki alkaa löytää oikea väri"

Sibel Kırbaş huomautti, että pysyvä meikki on monin tavoin edullinen sovellus. Kırbaş jatkoi seuraavasti; ”Pysyvä meikki, jolla on monia etuja, jotka poikkeavat muista kauneushoitoista, mahdollistaa kasvojen ongelmallisten alueiden pitkäaikaisen sulkemisen. Tästä syystä ongelmalliset alueet tulisi määrittää ja suunnitella henkilökohtainen meikkisuunnittelu kasvojen kultaisen suhteen mukaan. Pysyvässä meikissä tulisi arvioida monia tekijöitä, kuten silmien sijainti, silmien välinen etäisyys, kulmakarvojen pituus, nenä ja leuka. Esimerkiksi; Ongelmat, kuten harvat kulmakarvat ja kulmakarvojen erilaiset rakenteet, voidaan myös poistaa pysyvällä meikillä. Kun henkilökohtaiset arvioinnit on tehty muiden tekijöiden mukaan, kasvojen alue saa uuden muodon. "

Kokenut kosmetologi antoi seuraavat tiedot meikkivihjeistä; ”Pysyvä meikkisovellus alkaa oikean värin löytämisestä. Suunnittelu tulisi tehdä iän, ihotyypin, ihon sävyn, silmien värin ja henkilön odotusten mukaan. Toisin kuin yleisesti uskotaan, on välttämätöntä keskittyä ihon väriin hiusten värin sijasta. Arvioimalla nämä tekijät tulisi valita henkilökohtainen pigmentti. Luonnollinen ulkonäkö voidaan saavuttaa, kun värisävy on tasainen. Pigmentit levitetään iholle steriileillä neuloilla. Tärkeä asia tässä on, että pigmentit ovat läpäisseet orgaaniset ja allergiset testit. "

Korostaen tämän kauneuden ja hoidon välittävien naisten elämää helpottavan sovelluksen tärkeyttä asiantuntijoilla, joilla on pysyvä meikkitodistus, Sibel Kırbaş antoi seuraavat tiedot: ”Pysyvä meikki on tärkeä ja välttämätön sovellus naisille. Alan asiantuntijoiden tulisi tehdä tämä hakemus. Lisäksi käytettyjen materiaalien laatu ja sisältö ovat tärkeitä tekijöitä sekä terveyden että meikin pysyvyyden kannalta. Pysyvää meikkiä tulisi käyttää sekä ihorakenteiden että ihmisten, joilla on erilaiset ihorakenteet, odotusten mukaisesti. "

Kuka on Sibel Kırbaş?

Sibel Kırbaş syntyi vuonna 1989 Tokatin Zilessä. Beykentin yliopiston kauneusosastolta vuonna 2010 valmistunut Kırbaş perusti Sibel Kırbaşin kauneuskeskuksen vuonna 2014.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar