EHP-tekniikka lopettaa piilotetun jäätymisen teillä

ehp-tekniikka lopettaa piilotetun jäätymisen teillä
ehp-tekniikka lopettaa piilotetun jäätymisen teillä

Kuljettajilla on vaikeuksia rankkojen lumisateiden jälkeen. Enover Energyn puheenjohtaja Dr. totesi, että onnettomuuksia tapahtuu edelleen huolimatta suolan ja muiden kemikaalien käytöstä erityisesti piilotetulta jäätymiseltä. Malik Çağlar huomauttaa, että ne poistavat piilotetun jäätymisen ongelman EHP-tien lämmitysjärjestelmillä, jotka eivät tarvitse huoltoa ja joissa on nanoteknologia.Lämpötilojen laskiessa on havaittu viime vuosien voimakkainta lumisateita. Raskaiden lumisateiden vuoksi raskaan ajoneuvon liikennettä havaittiin monissa kaupungeissa, ja onnettomuudet lisääntyivät. Enover Energyn puheenjohtaja Dr. totesi, että kuljettajat, jotka olivat erityisen alttiita piilotetulle jäätymiselle, olivat vahingossa kiinni nenässä. Malik Çağlar korostaa, että he ovat mullistaneet tien lämmitysjärjestelmät EHP-tekniikalla, joka on ensimmäinen ja ainoa maailmassa tunnettu, nopein, tehokkain, kustannustehokkain ja yksinkertaisin lämmönsiirtojärjestelmä.

Talvi pakottaa kuljettajia salaamaan

Piilotettu jäätyminen on monien kuljettajien pahin unelma. Piilotettu jäätyminen, joka johtuu sateen tai lumen aiheuttamasta nesteiden jäätymisestä asfaltille, on yleisintä talvella ja äkillisissä lämpötilan muutoksissa. Sen toteaminen, että piilotettu jäätyminen, jota ei todennäköisesti näe silmällä, on useimpien liikenneonnettomuuksien syy, Dr. Malik Çağlar huomauttaa, että yrittämällä estää sen muodostuminen suolalla ja muilla kemikaaleilla ei ole paljon hyödyllisiä tuloksia. Çağlar toteaa, että varsinkin rankan lumisateen myötä muodostuneet lumisadat vaarantavat edelleen ajamisen teillä, Çağlar toteaa, että kaikkein tarpeellisimmat ja tehokkaimmat tulokset saadaan tien lämmitysjärjestelmillä.

Nano Boron -tekniikka lopettaa luottamuksellisen jään

Lämmitysjärjestelmät, joita käytetään usein asuntojen pysäköintialueiden sisäänkäynneissä, tehdasrampeissa ja kauppakeskusten yleisissä tiloissa, helpottavat vaikeita olosuhteita. Kiinnittäen huomiota tienlämmitysjärjestelmien tehokkuuteen alueilla, joilla sataa runsaasti, erityisesti Skandinavian maissa, Dr. Malik Ages, Turkin tärkein strateginen metalliputki, nano huolehtii piilotetun jäätymisen EHP-tekniikan ongelman juuresta vastaamaan heidän tarjoamaansa tekniikkaa.

Tiet lämpenevät nopeammin ja jäähtyvät hitaammin

Todetaan, että he ovat kehittäneet maailman ensimmäisen ja ainoan, nopeimman, tehokkaimman, kustannustehokkaimman ja yksinkertaisen lämmönsiirtojärjestelmän EHP-tekniikan, Dr. Malik Çağlar toteaa, että he ovat mullistaneet energian ja lämmityksen tien lämmitysjärjestelmillä, joissa energia ja tekniikka yhdistyvät. Çağlar toteaa, että EHP: llä lämmitetyt tiet lämpenevät nopeammin ja jäähtyvät hitaammin, ja toteaa myös, että EHP-tienlämmitysjärjestelmillä on mahdollista säästää energiaa tinkimättä mukavuudesta ja turvallisuudesta.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset