Gaziantepin sairaala-alueen liikenne rentoutuu uuden kuljetusprojektin myötä

gaziantep-sairaaloiden liikenne helpottuu uudella kuljetusprojektilla
gaziantep-sairaaloiden liikenne helpottuu uudella kuljetusprojektilla

Gaziantepin pääkaupunkiseudun sairaala-alueella tekemien uusien tutkimusten ja avattavien vaihtoehtoisten teiden myötä liikenne sujuu. Toisaalta GAZIRAY-projektin puitteissa viiden kilometrin pituiselle linjalle avataan uusi tie, rakennetaan viheralueita, luodaan pyörä- ja kävelyreittejä ja uusi vetovoimakeskus syntyy.gaziantep-sairaaloiden liikenne helpottuu uudella kuljetusprojektilla

Gaziantepin pääkaupunkikunta, joka jatkaa infrastruktuuriaan ja päällirakenteitaan jatkuvasti kaupungin elintason ja laadun parantamiseksi, lisää sisään- ja uloskäyntien lukumääriä helpottamalla alueen liikennettä, jolla sairaalat ja hotellit sijaitsevat. Mujahitlerin alue, jota kutsutaan sairaalavyöhykkeeksi. Tässä yhteydessä pääkaupunkiseudun kunta rakentaa uuden 5 km: n tien alueelle GAZIRAY-projektin tarjoamalla mahdollisuudella viiden kilometrin osan kulkemaan kaupungin läpi maan alla. Uusi yksisuuntainen kaksikaistainen tie avataan sairaaloiden alueelle Ali Fuat Cebesoy -kadulla. Tällä tavoin kuljetuksia alueelle nopeutetaan. Kansalaisille, jotka haluavat lähteä alueelta, tehdään yksisuuntainen tiejärjestely, jonka avulla he voivat lähteä nopeasti vaihtoehtoisten reittien ohella.

Sairaala-alueen pysäköintiongelmaan tehdään uusi pysäköintialue. GAZIRAYn maanalaisen osan 200 tuhannen neliömetrin tienrakennustöiden lisäksi muodostetaan maisemointi, viheralue, pyörä- ja kävelyreitit arvioimalla yläosa. Alueella tehtävän työn myötä luodaan uusi vetovoimakeskus.

ŞAHİN: KAUPUNKI nousee tehtyjen investointien myötä

Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Fatma Şahin, joka teki tutkimuksia sairaala-alueella tehtävistä töistä, korosti, että he tekevät suuria ponnisteluja kaupungin elämänlaadun parantamiseksi laitoksen kaikkien yksiköiden kanssa ja sanoi: "Tämä edellyttää vakavaa infrastruktuuri. Olen niin tyytyväinen omantuntoosi. Olemme joukkue, joka onnistui upottamaan 25 kilometriä GAZIRAYta ja 5 kilometriä kaupungin sydämessä. Tämä on ryhmätyötä. Olemme erittäin vahvoja Ankarassa. Yhdessä varajäsentemme ja kuvernöörimme kanssa toteutamme projektit erittäin nopeasti. Toimme tosiasiallisesti metrolla viemällä 5 kilometriä maan alle kaupungin sydämessä. Olemme aina lukeneet muiden tarinoita, puhuneet heidän menestyksestään, nyt kirjoitamme oman tarinamme, oman paikallisen ja kansallisen menestyksemme, ja tämä työ siirtyy sukupolvelta toiselle tämän ajanjakson menestykseksi. 25 kilometrin kevyestä jousijärjestelmästä 2 linjaa ovat suurnopeusjunia. Se tulee Nurdağısta poraamalla 10 kilometrin tunneli. Kuljetamme GAZIRAY: lla 100 tuhatta ihmistä päivässä kahdelle muulle linjalle. Mutta tärkein osa oli saada 5 kilometriä maan alle. Tämän lisäksi tämä paikka loi suuren mahdollisuuden, jossa pysäköintiongelma ratkaistiin, pyörätiitä ja viheralueita rakennettiin 200 tuhannen neliömetrin alueelle. Maisemointi-, taide-, muotoilu- ja kuljetusinfrastruktuurinsa jokaisessa 16 asemasta, kaupunki liikkuu ylöspäin. Tätä tehtäessä istumme alas ja työskentelemme hotellin, sairaalan toimiston ja täällä asuvien kanssa. Kerroimme heille, mitä aiomme tehdä, otimme heidän mielipiteensä ja ehdotuksensa, ja soveltamalla päätöstä tieteelliset työmme työskentelevät infrastruktuuriliiketoiminnan parissa ja kaupunkien estetiikka työskentelevät sen suunnittelun parissa. "Kun ihmiset tulevat tälle alueelle, jossa kaikki heidän ongelmansa ratkaistaan, he näkevät eron."


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset