Skootteri: Pandemian uusi nousu

Pandemian uusi nousu, skootteri
Pandemian uusi nousu, skootteri

Pandemian myötä maksutottumuksemme ovat muuttuneet ja tuotteissa, jotka helpottavat sekä kansalaisia ​​että kaupallisia yrityksiä, on havaittu uusissa olosuhteissa. Mastercardin tekemän analyysin silmiinpistävien tulosten joukossa kaupallisten korttien kanssa tehtyjen digitaalisten ostosten suhde ja sähköisten skoottereiden suosiminen, joita on tarjottu yleiseen käyttöön kuljetusalalla.

Kaupallisten korttien digitaalisen käytön lisääntyminenMastercard Turkey -tablettien kuluttajapandemiaprosessit ostotottumusten analysoinnissa, erityisesti hygieniasyistä, kontaktittomien ostosten kysyntä tänä aikana totesi vakavan kasvun osoittavan, se vain korostaa sitä, mikä heijastuu kauppakortissa, ei yksittäisessä kontaktittomassa kortissa. Voidaan nähdä, että toimistojen siirto fyysisestä tilasta digitaaliseen ympäristöön on lisännyt kaupallisten korttien käyttöä yrityksissä.

Suurin osa elintarvikkeiden tilaamisesta ja päivittäistavarakaupoista Turkissa valmistettavien Masterpass-yritysten välisessä kaupassa. Liikenne- ja telepalvelut seuraavat näitä kahta aluetta. Vaikka 65% Masterpassissa määritellyistä korteista on luottokortteja, pankkikortit ovat toisella sijalla 31 prosentilla.

Digitaalinen sopeutuminen liikenteessä jatkuu hidastamatta

Digitaalisten maksujen kasvu lisääntyi yhteistyössä toimivien skootterien toimittajien kanssa. Skoottereista on tullut nuorten kulutustottumus.

Yksityisautojen omistajat hyötyvät myös digitaalisesta muutoksesta, ISPARK-sovellusten kautta rekisteröitynyt Mastercard Turkki-yhteistyön ansiosta. İSPARK voi tehdä yhden napsautuksen maksukortteja. Ajoneuvojen omistajat voivat nyt suorittaa pysäköintimaksut odottamatta hoitajaa ja vaivatta etsiä kolikoita. Pysäköintialueelta poistuva kuljettaja voi suorittaa maksun valitsemalla yhden Masterpassissa rekisteröidyistä korteista sovelluksen kautta.

Mastercard ei unohda tarjota maksuratkaisuja julkisen liikenteen järjestelmille. Yli 40 Turkissa sijaitsevassa kaupungissa Masterpass-infrastruktuuri tai liikennekortti voidaan ladata kontaktittomalla saldolla. 23 maakunnassa kuluttajat voivat suorittaa julkisen liikenteen maksut suoraan autonvalidatorille kontaktittomilla luotto- tai maksukorteillaan.

Vaikka vain 5-10 prosenttia luottokorttimyynnistä tapahtui digitaalisesti ennen pandemiaa, näemme, että luku nousi 2020 prosenttiin vuonna 38. Vaikka maailmanlaajuiset terveysongelmat loppuisivat vuonna 2021 ja yritykset jatkaisivat perinteistä toimintaansa, digitalisaation nimissä toteuttamat maksutavat jatkuvat edelleen mukavuuden vuoksi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset