Kiinan markkinat saavat saksalaiset autovalmistajat edelleen kasvot

genie-markkinat edelleen nauravat autovalmistajia
genie-markkinat edelleen nauravat autovalmistajia

Kiinalaiset autokaupat lisääntyivät hieman kesäkuussa, kun he nousivat yhtäkkiä talon sulkemisen jälkeen pandemian aikana. Sektoriliitto PCA (Kiina Henkilöautoyhdistys) ilmoitti vähentyneen toukokuussa 8 ​​prosenttia verrattuna edelliseen vuoteen ennen pandemiaa, autoteollisuus myi 6,5 miljoonaa henkilöautoa ja Hän oli myynyt maastoauton. Kesäkuun myynti kasvoi edelleen 1,68 prosenttia toukokuuhun verrattuna.


Kiina on maailman suurin automarkkina Volkswagen (mukaan lukien Audi ja Porsche) Daimler ja BMW, Saksan autotehtaat, joka on Euroopan tärkein autovalmistaja. Covid-19: llä, kuten kaikilla maailmantalouksilla, oli kielteinen vaikutus Kiinan talouselämään vuoden alussa. Kiinan markkinat ovat kuitenkin eläneet kauan ennen Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoita. Sitä vastoin eurooppalaiset ja erityisesti saksalaiset autoyhtiöt alkoivat korvata tappioita myymällä Kiinassa.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar