Tärkeä yhteistyö teollisuudelle 4.0 Groupe Renaultilta ja Google Cloudilta

Tärkeä yhteistyö teollisuudelle groupe renaultista ja google pilvestä
Tärkeä yhteistyö teollisuudelle groupe renaultista ja google pilvestä

Groupe Renault tekee yhteistyötä Google Cloudin kanssa nopeuttaakseen tuotantolaitostensa ja toimitusketjunsa digitalisointia.


Tämän yhteistyön tavoitteena on yhdistää Google Cloudin koneoppimisessa ja tekoälyssä antamat voimavarat Renaultin asiantuntemukseen autoteollisuudessa ja luoda uusia teollisia ratkaisuja.

Molemmat yritykset pyrkivät myös käynnistämään ohjelman Groupe Renaultin työntekijöiden taitojen ja pätevyyden parantamiseksi.

Groupe Renault ja Google Cloud ilmoittivat tänään uudesta teollisuus- ja teknologiakumppanuudesta Groupe Renaultin teollisuusjärjestelmän ja Industry 4.0 -muutoksen nopeuttamiseksi.

Tuotantolaitosten digitalisointi ja teollisuusratkaisujen kehittäminen

Groupe Renault, joka tunnetaan yhtenä Industry 4.0: n tärkeistä toimijoista, on kehittänyt omaa digitaalista alustaansa, joka yhdistää ja kerää tietoja konsernin 76 tehtaan (edustaa 22% ajoneuvojen tuotannosta) ja yli 2.500 koneen välillä maailmanlaajuisesti. Tämän uuden kumppanuuden kanssa Google Cloudin kanssa pyritään optimoimaan muun muassa Groupe Renaultin täysin omistama ja itsenäisesti toimiva teollisuuden tiedonhallintaalusta.

Google Cloudin ratkaisut ja kokemus älykkään analysoinnin, koneoppimisen (ML) ja keinotekoisen älykkyyden alalla antavat Groupe Renault: lle mahdollisuuden vähentää ympäristövaikutuksia energiansäästöllä lisäämällä toimitusketjua ja tuotannon tehokkuutta ja tuotannon laatua.

Nämä parannukset ovat edelläkävijöitä autoteollisuuden uusien vertikaalisten ratkaisujen kehittämisessä.

Digitaalisten taitojen kehittäminen

Yksi tämän uuden kumppanuuden avaintekijöistä erottuu työntekijöiden koulutuksesta. Ryhmän Renault ja Google Cloud aikovat luoda ainutlaatuisen ja skaalautuvan ohjelman, jolla parannetaan Renaultin prosessisuunnittelu-, tuotanto- ja IT-tiimien taitoja yhteistyön, koulutuksen ja aktivoinnin avulla Google-tiimin kanssa. Ohjelman tavoitteena määritettiin datapohjaisen kulttuurin kehittäminen, joka on olennainen osa Renaultin työntekijöiden päivittäistä työelämää, sekä toimintaprosesseissa.

Groupe Renaultin tuotanto- ja logistiikkajohtaja ja johtokunnan jäsen José Vicente de los Mozos sanoi: ”Tämä yhteistyö on erinomainen esimerkki Groupe Renaultin digitaalistrategiasta teollisuudessa. Tällä sopimuksella tietotekniikan, tuotanto- ja toimitusketjun johtoryhmiemme sitoutuminen auttaa meitä nopeuttamaan Industry 4.0 -suunnitelmaamme, joka on tarkoitettu tuotantolaitosten ja logistiikkaprosessien muuttamiseen ja yhdistämiseen maailmanlaajuisesti. Yhdessä Industry 4.0 -suunnitelmamme kanssa nostamme huippuosaamisen ja suorituskyvyn vaatimuksia. Kumppanuudesta tulee etua myös Groupe Renault-työntekijöille, jotka haluavat hyödyntää korkean tason koulutusta digitaalisessa tiedonhallinnassa. ”

Google Cloudin toimitusjohtaja Thomas Kurian lisäsi: “Autoteollisuuden DNA: ssa on innovaatioita, ja digitaalitekniikalla on valtavat mahdollisuudet vaikuttaa tuotantoon. Olemme ylpeitä yhteistyökumppanista Groupe Renault -yrityksen kanssa auttaessamme autoteollisuuden tulevaisuuden vallankumousta ja voimistamalla seuraavan sukupolven toimitusketjun huippuosaamista. ”

Hibya-uutistoimisto


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar