Suurnopeusjuna Sivassa Eid al-Fitrin lopussa

nopea juna ramadan bayramin lopussa
nopea juna ramadan bayramin lopussa

Maakunnan yleiskokouksessa vuoden 2020 toisessa kokouksessa osallistuivat kuvernööri Salih Ayhan ja Sivasin pormestari Hilmi Bilgin. Ayhan ja Bilgin nostivat esiin monia asioita Sivassa ja antoivat tietoa neuvoston jäsenille hankkeista.

Ayhan ja Bilgin kertoivat edustajakokouksen jäsenille. Pormestari Hilmi Bilgin antoi paikalliselle parlamentille tietoja Sivasissa toteutetuista hankkeista; ”Kuten tiedät, nopea junatyö jatkuu erittäin nopeasti, toivon, että nopea juna saapuu Sivaseen ramadaniloman lopussa. Tässä vaiheessa valmistelemme kaupunkia suurnopeusjunalle, jos on pisteitä, joissa voimme hyötyä suurnopeusjunan rakentamisesta, tapasimme TCDD: n virkamiehiä viedäksemme heitä Sivaseen ja suunnittelimme ylikokoukset, jotka tehdään suurnopeusjunareitille, ja projisoimme ylikokoukset. ”

Bilgin kertoi, että vanhan näytteen sairaalan kentälle rakennetaan toinen kansakunnan puutarha. "Teemme toisen kansakunnan puutarhan vanhan näytteen sairaalan sijasta. Suunnittelemme sen tällä kertaa paikallisesti ja TOKI-budjetin tuella toteutamme sen ympäristö- ja kaupungistumisministeriömme tuella. Tärkein kysymys siellä ajattelemme auton pysäköimistä sinne. Olemme vähentäneet huomattavasti tätä ongelmaa parkkipaikalla tällä alueella. Samalla alueella, entisessä Kızılırmakin peruskoulun ja julkisen koulutuskeskuksen rakennuksessa, jonka ennustettiin alueelle, on pysäköintialue 197 ajoneuvolle, alueilla on denimierotuskirjakahvila, terveyskeskus, käsityökeskus ja Sivasin historiallisen aukion yläosa, jonka arvo on 2 500 XNUMX ihmistä. Toivon, että teemme moskeijan rakentamisen yhdessä ”.

Saliv Ayhan Sivasin kuvernööri Sivas kertoi opintopisteessä saavutetut prosessit. (Nation)

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00

Rautatieuutisia

miten 1

 1. Anna sen päästä tämän maan ohi, jotta voit jopa kertoa siitä työskentelevänä insinöörinä.

  Tiesitkö koskaan, miksi emme voi olla Saksa?

  koska valitsemme nopeimman eikä laadukkaimman. Jaan tämän houkutuksen vain leipärahoilleni.

Yorumlar