Edirnen kunta tukee Euraasian tiehanketta

edirnen kunta tukee Euraasian tiehanketta
edirnen kunta tukee Euraasian tiehanketta

Lycian Way Turkki, Evliya Çelebi Way ja fryyginen Road niin monta historiallista ja kulttuurista polkuja valmistella Turkki kulttuurireittejä ry toteuttaa, "Eurasia Road" Edirne kunta hankkeen osallistujien edistää edistäminen kaupungin sekä osallistua hankkeeseen.

rakentaminen kulttuurireittejä Turkissa, mikä vastaa ylläpitämiseen ja edistämiseen kulttuurireittien Association (CRA), Pohjois-Kreikassa ja Balkanin kautta Turkista Italiaan yhdistävät rajalle rajat kulttuurireittejä VAHVISTAMISMENETTELYT Euraasian Road viitata Eurooppa jatkaa valmistautumista. Edirnen kunta oli myös osallistuvien instituutioiden joukossa, ja projekti alkoi avauskokouksessa Istanbulissa.

Projekti jatkui vierailulla Italiaan sidosryhmien kanssa kokea eurooppalaista reittien hallintaa. Ohjelma alkoi paikallisen keittiön herkusta ja Monte Sant'Angelon kaupungin perinteisestä leivästä ja jatkui vierailulla teurastajan historiallisissa paikoissa. Kaikilla osallistujilla oli mahdollisuus kävellä Via Francigenan kulttuurireitin eteläosaa ja rannikkoa pitkin eri päivinä. Nämä kävelyretket pitkin reittiä olivat erittäin hyödyllisiä reitin tuntemiseksi tarkemmin. Lisäksi järjestettiin tehokas tapaaminen EAVF: n edustajien kanssa Barin yliopistossa, jossa jaettiin hyviä käytäntöjä.

Bursa Niluferin kunta isännöi hanketta. Kansalaisyhteiskuntien vuoropuhelu Turkin ja EU (SCD-V) tukema hanke apurahaohjelmaa Misia jätettiin kaksi päivää. Euroopan Via Francigena -kuntahallintojen yhdistys Italiasta, ”Trace Your Eco” -vaellus Kreikasta, gn Egnatia Road ”ja“ Sultans Road ”-säätiöt, Albania't Tirana Express” taide- ja kulttuuriliitto, Istanbul Hiking Istanbul -ryhmä, ”Suvaitsevaisuuden tietä edustavan yhdistyksen” edustajat Izmitistä sekä Edirnen kunnan ja Izmitin kunnan virkamiehet osallistuivat projektiin.

Tapahtuman puitteissa vierailla oli mahdollisuus nähdä reitti vaeltamalla Mysia Roads -kadulla 9,5 kilometriä. Tapahtuman puitteissa osallistujat vierailivat Misi kylän kehittämis- ja selviytymisyhdistyksessä, Nilüfer Misi-naisten kulttuuri- ja yhteisvastuuseurayhdistyksessä ja Atlas Village -naisten naisyhdistysjärjestössä. Retkeilyn jälkeen projektipartnerit vierailivat vaihtohuoneessa Görüklen naapurustossa, Nilüferin kunnassa ja Bursa Lausannen kulttuurivaihto- ja solidaarisuusyhdistyksessä.

Yürüyüş-kävely Euraasian tiellä ın on kansalaisyhteiskunnan vuoropuheluohjelman 5, jota rahoittaa Euroopan unioni. Hankintaviranomainen on keskusrahoitus- ja sopimusyksikkö, jonka toteuttaa ulkoasiainministeriön EU-puheenjohtajamaa. Se oli yksi hankkeista, joille myönnettiin avustus kauden puitteissa. Hakijayhdistys kulttuurireittejä edustava yhdistys (KRD) johtaa tätä hanketta yhteistyössä Euroopan Via Francigena -yhdistyksen (EAVF) kanssa Italiassa ja Kreikan seurantayhdistyksen (TYE) kanssa.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.