Liikenneministerin Turhanin uhrijuhlaviesti

turhanin juhla viesti
turhanin juhla viesti

Ymmärrämme sen maan kansaa, jossa rotat sovitetaan yhteen, kaunaa päättyy, ja ihmiset yhdistyvät toistensa kanssa. Haluaisin käyttää tätä tilaisuutta juhlimaan Mubarakin Eid al-Adhaa sydämeni sydämilläni ja toivoen rauhaa, rauhaa ja vaurautta maallemme, kansakunnallemme, islamilaiselle maailmallemme ja koko ihmiskunnalle.

Rakkaat kansalaiset,
Älkäämme unohtako, että tämä loma on tilaisuus, mahdollisuus kierrättää kaikki haavamme. Koska juhlat ovat tilaisuus vahvistaa veljeyttä, yhtenäisyyttä ja yhtenäisyyttä. Lomat ovat päiviä, jolloin rakkaus, myötätunto, uskollisuus, myötätunto ja solidaarisuus saavuttavat huippunsa.

Näinä poikkeuksellisina päivinä, kun perhesuhteet vahvistuvat, toivon kuitenkin, että tämä kaunis loma piristää sydäntämme ja että tulisijat eivät mene teille tekemien virheiden kanssa. Olla varovaisempi ja herkempi noudattaessaan liikennesääntöjä matkalla; uneton ja väsynyt, etenkin autoajon muodossa.

Näillä tunneilla haluaisin onnitella pyhää kansakuntiamme jälleen uhrauksen uhripäivänä ja toivottaa Kaikkivaltiaan Allahin kaupunginjohtajaa johtavan meitä moniin juhliin yhtenäisyydessä ja yhteisvastuullisuutena ja tarjoamaan rakkauteni ja kunnioitukseni

M.Cahit Turhan
Liikenne- ja infrastruktuuriministeri

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.