Izmirin kansa, Troijan hevosen edessä, Kaz-vuoret lupaa taistella

izmirliler lupaa taistella hanhivuorille troijalaishevosessaan
izmirliler lupaa taistella hanhivuorille troijalaishevosessaan

İzmirin pormestari Tunç Soyer, joka tuki "I Vigil of Conscience" -tapausta Kaz-vuoristoon kohdistuvan joukkomurhan vastaisesti, sanoi: ız Kutsuamme kaikkien suurten kaupunkien baareja osallistumaan taisteluun.

İzmirin pormestari Tunç Soyer meni Çanakkaleen, joka oli esityslistalla kullan etsinnän takia. Tunç Soyer tapasi alueen kansalaisia ​​tukemaan kultakaivosta vastaan ​​aloitettua ”Water and Conscience Vigil” -toimintaa, jota jatkettiin 16-päivinä. Çanakkalen kaupunginjohtaja Ülgür Gökhan toivotti tervetulleeksi kaupunginjohtaja Tunç Soyerin, joka sai tietoja alueen tuhoamisesta ja sanoi: Sain todella painavan pöydän. Meidän on puolustettava voimakkaasti oikeudenmukaisuutta ja luonnon oikeutta lakien alalla sekä taistelua kentällä. Suurkaupunkikuntien pormestarina meidän on yritettävä saada kaikki asianajajayhdistykset liikkeelle. Viikon aikana tapaan asianajajayhdistykset ja kutsun niitä puolustamaan lakia voimakkaammin. Emme voi kestää tätä suurta tuhoa. Tämä on asia, joka koskee koko ihmiskuntaa kaikenlaisen politiikan ulkopuolella. "

tunc soyerden vaatii hanhivuoria
tunc soyerden vaatii hanhivuoria

Et ole koskaan yksin
İzmirin metropolialueen kunnanjohtaja Tunç Soyer kertoi koko prosessin lopussa muuttavansa miinanraivauksen vihreäksi tilaksi ja sanoi: "Et ole koskaan yksin. Niin kauan kuin meillä on siihen varaa, taistelemme valheita, talanaa vastaan. Sydämeni, sieluni tukee sinua täydellisesti. ” Kaupunginjohtajat Soyer ja Ulgur Gokhan tukivat taistelua taimet, joita he olivat istuttaneet kaivoksen sijaintipaikkaan.

Äänemme tulee Kanadaan
Kaupunginjohtaja Soyer, joka tapasi takavarikointialueen luonnonaktivistien kanssa miinakentän tutkinnan jälkeen, sanoi, sonra Nähdessään tämän maalauksen ihmisen sisäpinta hajoaa ja hänen sydämensä vuotaa. Nykyään tätä raidia vastaan ​​on vastustuskykyinen henki. Se on voima, joka vie ihmiset kaikenlaisten poliittisten erojen ulkopuolelle.

Onnittelen kaikkia, jotka ovat osa tätä, ja tuen presidenttiämme ja Ülgüriä. Meidän on kasvatettava tätä vastarintaa ja vahvistettava sitä laillisesti. Tiedämme, että olemme oikeassa, mutta saamme äänestämme vahvoja. Tuo ääni saavuttaa Kanadaan, aluksiin, jotka heitä ruokkivat. Yhdessä olemme vahvempia ..

Pormestari Tunç Soyer keskusteli ympäristöaktivistien kanssa leirillä ja joi teetä. Çanakkalen pormestari Ülgür Gökhan kertoi pormestari Soyerille kaikista kaivostoiminnoista Çanakkalessa.

Tapasin ryhmän kanssa Izmiristä
İzmirin pormestari Tunç Soyer ja Çanakkalen pormestari Ülgür Gökhan tapasivat İzmiristä tulevia pormestaria tukemaan toimintaa Çanakkalen keskustassa. CHP Izmirin maakunnan puheenjohtaja Deniz Yucel ja ryhmän edessä oleva troijalaisen hevosen nuorisoryhmien jäsenryhmä lupasivat taistella Kaz-vuorten puolesta.

tunc soyerden vaatii hanhivuoria
tunc soyerden vaatii hanhivuoria

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.