Kryptosijoittajat etsivät luotettavia pörssiä

Kryptosijoittajat etsivät luotettavaa vaihtoa
Kryptosijoittajat etsivät luotettavia pörssiä

Maailman toiseksi suurimman kryptovaluuttapörssin romahtaminen likviditeettikriisin jälkeen ja konkurssisuojan hakeminen ravisteli syvästi kryptomarkkinoita. Kriisin vaikutuksesta kryptomarkkinoilla vuoden alusta nähdyn tappion arvioidaan olevan noin 2 biljoonaa dollaria, kun taas sijoittajien mieliala on laskenut "äärimmäisen pelon" tasolle. Toisaalta saldot ovat muuttuneet kryptovaluuttapörssien välisessä kilpailussa. Coinmarketcapin tietojen mukaan käyttäjäystävällinen digitaalisen omaisuuden kaupankäyntialusta MEXC sijoittui johdannaiskaupoissa ensimmäiseksi kolmena peräkkäisenä päivänä. Pörssi saavutti myös 160 miljardin dollarin päivittäisen kaupankäynnin.

MEXC:n talouspäällikkö Kevin Yang jakaessaan arvionsa aiheesta sanoi: "Se, että pörssi, jonka omistaa nimi, jonka kryptoekosysteemi on hyvin tuntenut ja johon se luottaa, haki konkurssisuojaa, mursi ekosysteemin sidosryhmien luottamuksen. Tässä vaiheessa sijoittajien tulee kääntyä läpinäkyvien ja likviditeetin kannalta vahvojen pörssien puoleen voidakseen käydä kauppaa turvallisesti. "MEXC:n 50 parhaan kryptovaluutan likviditeetti markkina-arvolla mitattuna on kolmen ydintuotteen, spot-, vipuvaikutteisen ETF:n ja futuurien, osalta ensimmäisellä sijalla maailmanlaajuisesti."

"Kriisi toi dominoefektin"

Kevin Yang muistutti, että 130 pörssin tytäryhtiöitä oli mukana mainitussa konkurssihakemuksessa, ja sanoi: "Tässä prosessissa olemme nähneet, että muut pörssit, joilla ei ole vankkaa perustaa ja jotka on sidottu paikalliseen kryptovaluuttaan. myös pörssi lopetti toimintansa. Olemme jopa nähneet yrityksen, jolle on myönnetty pelastusvaroja viime kuukausina, hakeutuneen konkurssisuojaan. Tämä kriisi loi dominoefektin. MEXC:nä, joka on Coinmarketcap-tietojen parhaiden kryptovaluuttajohdannaisten pörssien luettelossa toisella sijalla, säilytämme edelleen paikkamme kolmen parhaan joukossa yli 2,3 biljoonan dollarin avoimella positiollamme. Neljän vuoden ajan MEXC on palvellut yli 170 miljoonaa käyttäjää 10 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti. Yhtenä maailman johtavista kryptokaupankäyntialustoista onnistumme vetoamaan aktiivisempaan sijoittajakuntaan monien sijoitustuotteidemme avulla, kuten spot-, ETF-, futuuri- ja NFT-indeksit.

"Suuri kaupankäyntivolyymi tarkoittaa enemmän likviditeettiä"

MEXC:n talouspäällikkö Kevin Yang korosti, että ne tarjoavat noin 5 miljoonaa likviditeettiä 100 peruspisteen sisällä keskihinnasta, ja päätti arvionsa seuraavilla sanoilla: ”Coinmarketcap-tietojen mukaan MEXC:n 24 tunnin kaupankäyntivolyymit ovat kasvaneet 200 %. viimeinen ajanjakso. Enemmän kaupankäyntivolyymiä tarkoittaa enemmän likviditeettiä. Joissakin pörsseissä likviditeetin määrä on 30 miljoonaa, kun taas suurimmassa osassa se on alle 10 miljoonaa. MEXC Global voitti Aasian parhaan kryptovaluuttapörssin palkinnon lokakuussa 2021. Keskeytymättömän kaupankäyntikokemuksen ja maailmanlaajuisen tukitiimin ansiosta, joka on käytettävissä 7/24, MEXC tarjoaa käyttäjilleen varmuuden siitä, että heidän kysymyksiinsä vastataan 30 sekunnissa. MEXC, joka tarjoaa aina kilpailukykyisiä palkkioita kilpailijoihinsa verrattuna, erottuu Turkissa eduilla, kuten 0 markkinatakaajamaksulla kaikissa spot-kaupankäyntipareissa sekä yhteisökeskeisillä kampanjoilla. MEXC Turkey tuo MEXC:n luotettavuuden ja tehon maailmanlaajuisesti Turkin kryptoekosysteemiin.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar