Maailman ensimmäinen sähköinen lastenpyöräprojekti "Genoride" etsii sijoittajia

Maailman ensimmäinen sähköinen lastenpyöräprojekti etsii sijoittajaa Genoriin
Maailman ensimmäinen sähköinen lastenpyöräprojekti "Genoride" etsii sijoittajia

Genoride, maailman ensimmäinen generatiivisella ajoteknologialla toimiva lasten sähköpyöräprojekti, on päässyt osakepohjaiseen joukkorahoitukseen. Tarjoamalla 8 prosenttia yhtiön osakkeista sijoittajille joukkorahoitusalustalla fundbulucu alkaneella sijoituskiertueella Genoriden tavoiterahastomäärä on 4 miljoonaa 650 tuhatta TL. Mikäli pääomasijoitusyhtiö menestyy kaikille päteville ja pätemättömille sijoittajille avoimen sijoituskiertueen tuloksena, se ennustaa korkeaa irtautumisastetta vuoden 2024 viimeisellä neljänneksellä.

Nykyään markkinoilla on monia erilaisia ​​​​sähköpyöriä aikuisille. Lapsille ei kuitenkaan tarpeesta huolimatta ole valmistettu sähköpyörää tai akkukäyttöistä poljinautoa. Tukea antavat edelleen vanhemmat, jotka työntävät pyörän takaa ja pitävät ohjaustangosta käsin. Genoride sähköpyörä, joka on teknologia- ja tuotantoprojekti, eroaa täysin perinteisistä polkupyörän ajojärjestelmistä ainutlaatuisella poljinvoimansiirtoteknologiallaan, ja generatiivisen ajamisen järjestelmällä se tarjoaa nyt lapsille mahdollisuuden sähköavusteiseen ajamiseen edulliseen hintaan. . Genoriden avulla lapset voivat oppia ajamaan pyörällä paljon nopeammin kuin muut markkinoilla olevat tuotteet, pitää hauskaa oppiessaan ja parantaa motorisia taitojaan. Vanhemmat puolestaan ​​voivat muokata tuotetta lastensa tarpeiden mukaan Genoride-sovelluksella innovatiivisten ominaisuuksien avulla.

Vuoteen 2023 mennessä maailmanlaajuisesti liikkeellä olevien sähköpolkupyörien kokonaismäärän odotetaan nousevan 300 miljoonaan, mikä on 2019 prosenttia enemmän kuin vuoden 200 50 miljoonaa. Genoride, joka tarjoaa lapsille palvelua näillä kehittyvillä markkinoilla, joilla on suuri vientipotentiaali maamme, etsii sijoittajia lisäämään liikkuvuuttaan. Pääomayhtiö yrittää kerätä 8 miljoonaa 4 tuhatta TL varoja tarjoamalla sijoittajille 650 prosenttia yhtiön osakkeista käynnistämällään sijoituskiertueella Turkin aktiivisimmalla joukkorahoitusalustalla fundbulucu.

Sijoittajat saavat 1 % lisäosuuden EFT:llä tai luottokortilla tehdyistä sijoituksista 21 työpäivän sisällä maanantaina 10.00. marraskuuta kello 20 alkaen, jolloin sijoituskiertue, jonka perustajaosakas Gökhan Yağcı yritys sijoittaa kampanjaansa alustan kautta miljoonan TL:n pääomalla. Lisäosakkeita siirretään sijoittajien tileille Keskusrekisteriviraston (MKK) osakejaon yhteydessä. Kiertue jatkuu 25 asti.

Se odottaa saavansa tilauksia Euroopasta vuonna 2024

Genoride, joka perustaa uuden yrityksensä rahoituksen onnistuneen päätyttyä, siirtää nykyiset rahoitusmahdollisuudet ja vuokraa suljetun alueen, jossa se harjoittaa massatuotantoa. Genoride siirtyy massatuotantoon vuonna 2023 saatuaan päätökseen lopullisen prototyypin testit ja sertifioinnin. Ensimmäisen, vasta kotimaan markkinoille lanseeraavan erän tuotannossa pyritään varmistamaan teknologia ja tarvittaessa kehittämään tuotetta. Venture-yhtiö kehittää kokoonpanolinjaansa vuoden 2023 viimeisellä neljänneksellä brändinä, jonka myynti on saatu päätökseen, sen sertifioinnit on suoritettu ja sen tuotteita käytetään aktiivisesti. Vaikka Genoride ennustaa saavansa tilauksia Euroopasta vuonna 2024, se aloittaa globaalin matkansa irtautumalla osittain alan johtavista yrityksistä tai ulkomaisista sijoitusrahastoista samana vuonna käynnistettävän toisen sijoituskiertueensa jälkeen.

Genoriden perustaja ja teknologiajohtaja Gökhan Yağcı sanoi sijoituskiertueesta: ”Olemme päättäneet, että oma pääomamme ei riitä suunniteltujen tulevaisuuden tavoitteidemme toteuttamiseen, ja olemme päättäneet investoida sen mukaisesti. Tarvitsemme tätä pääomaa myös tuotekehityksen loppuun saattamiseen, massatuotantolinjojen perustamiseen ja skaalautumiseen vastaamaan markkinoiden kysyntää. Tuotteemme vetoavat loppukäyttäjään. Olemme avanneet sijoittajille tien osallistua projektiimme valitsemalla fundbulucun ensimmäisellä sijoituskiertueellamme, sillä se auttaa meitä epäsuorasti promootiossa ja markkinoinnissa mahdollistamalla tuotteemme tuhansien ihmisten tavoittamisen joukkorahoituksen kautta. Liikkumistuotteiden kysyntä kasvaa päivä päivältä kaikkialla maailmassa ja sähköpyörämarkkinat kasvavat nopeasti. Kutsumme kaikki sijoittajamme, jotka uskovat markkinoiden ja tuotteemme potentiaaliin kampanjaamme.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar