Kiinan Qinzhoun sataman tuonti- ja vientimäärä ennätyskasvu

Jinn Qinzhoun sataman tuonti- ja vientimäärä kasvoi ennätysmääräisesti
Kiinan Qinzhoun sataman tuonti- ja vientimäärä ennätyskasvu

Qinzhoun sataman tuonti- ja vientimäärä kasvoi ennätysmäisesti uudessa kansainvälisessä maa-meri-kauppakäytävässä.

Raportoitiin, että Qinzhoun sataman tuonti- ja vientimäärät kasvoivat 10 prosenttia vuoden 99,9 ensimmäisen kuukauden aikana. Uudessa kansainvälisessä maa-meri-kauppakäytävässä, jonka tavoitteena on integroida Kiinan läntinen alue maailmantalouteen. ja saavutti 90 miljardia 430 miljoonaa yuania.

Nanningin tulliosaston tilastojen mukaan tuonti- ja vientimäärät Qinzhoun sataman ja Belt and Road -reitin maiden, erityisesti Thaimaan ja Indonesian, välillä kasvoivat 1,7-kertaisesti samalla ajanjaksolla ja nousivat 64 miljardiin 350 miljoonaan yuania.

Qinzhoun sataman tulliselvityksen mukavuutta lisätään jatkuvasti. Ulkomaankaupan konttireittejä on 37, ja ne kattavat kaikki ASEAN-maiden suurimmat satamat.

Todettiin myös, että Qinzhoun sataman tuonti- ja vientimäärät uudessa kansainvälisessä maa-meri-kauppakäytävässä kasvoivat tammi-lokakuussa 2017-kertaiseksi verrattuna vuoden 3,4 vastaavaan ajanjaksoon.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar