Turkkiin lisäarvoa tuova Kemalpaşan logistiikkakeskus lähestyy loppuaan

Turkkiin lisäarvoa tuova Kemalpasan logistiikkakeskus lähestyy loppuaan
Turkkiin lisäarvoa tuova Kemalpaşan logistiikkakeskus lähestyy loppuaan

Izmirin 6 hengen delegaatio, kiihtyvyys kaupunkiin kazanHän meni Ankaraan saattamaan päätökseen projektit, jotka tehdään mahdollisimman pian. 6 tuntia kestäneiden neuvottelujen tuloksena Kemalpaşan logistiikkakeskus ja Dikilin maatalouspohjainen kasvihuoneorganisoitu teollisuusalue pääsivät viimeiseen vaiheeseen. Valtuuskunta totesi, että pian valmistuvat hankkeet tuovat lisäarvoa İzmirin lisäksi myös Egeanmeren alueelle ja Turkille.

JÄSENTEN PYYNNÖT ON JULKAISTU

İzmirin kuvernööri Yavuz Selim Köşger, Oikeus- ja kehityspuolue İzmirin varajäsen Mahmut Atilla Kaya, İzmirin kauppakamarin (İZTO) puheenjohtaja Mahmut Özgener, İZTO:n hallituksen varapuheenjohtaja Cemal Elmasoğlu, İZTO:n hallituksen jäsen TreeİŞurğer Al Oshintoi Çakanista koostuva valtuuskunta piti 2 tärkeää kokousta Ankarassa välittääkseen Kemalpaşan logistiikkakeskuksen ja maatalouden organisoitujen teollisuusalueiden kehitystä ja välittääkseen İZTO:n jäsenten pyyntöjä.

KEMALPAŞAN LOGISTIIKKAKESKUS ESITETTY

6-henkisen valtuuskunnan ensimmäinen pysäkki oli liikenne- ja infrastruktuuriministeriö. TR Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu, liikenne- ja infrastruktuurineuvonantaja Fikret Şentürk ja infrastruktuuri-investointien pääjohtaja Dr. Yalçın Eyigünin tapaamisen aikana İZTO:n hallituksen varapuheenjohtaja Cemal Elmasoğlu piti esitelmän Kemalpaşan logistiikkakeskuksesta.

PÄÄMINSTERI YILDIRIMIN TUKI

Toinen tärkeä tapaaminen Ankarassa pidettiin pääministerin ja Turkin 28. vaalikauden suuren kansalliskokouksen puhemiehen Binali Yıldırımin kanssa. Izmirin valtuuskunta välitti pääministeri Yıldırımille vaatimuksensa kaupungissa meneillään olevista hankkeista. Yıldırım totesi, että kaikki tarvittava tuki annetaan hankkeille, jotka edistävät İzmirin kehitystä.

KUVERNORI KÖŞGER: "SE LISÄÄ ARVOA TURKKIIN"

Kuvernööri Köşger ilmaisi, että hänen Ankaran-vierailunsa oli erittäin tuottava, ja sanoi: "Hankeemme tuovat lisäarvoa paitsi İzmirille myös Egeanmeren alueelle ja Turkille. Kemalpaşan logistiikkakeskus tulee olemaan kattavin koskaan rakennettu logistiikkakeskus kontti- ja varastoalueineen sekä rekkaparkeineen. Toivon onnea kaupungillemme", hän sanoi.

PARLAMENTTIKAYA: "TAASIMME KAIKKI PYYNNÖT"

Oikeus- ja kehityspuolueen İzmirin varajäsen Kaya sanoi: "Arvoisa pääministerimme ja ministerimme kuuntelivat huolellisesti kaikkia vaatimuksiamme. Suuri kiitos heille tavanomaisesta tuestaan. Kemalpaşa Logistics Center tulee myötävaikuttamaan suuresti İzmirin kaupallisen elämän kehitykseen. Olen sitä mieltä, että kaikki vierailumme johtavat İzmirin kannalta merkittäviin tapahtumiin.

ÖZGENER: "ME LÄHELLÄ MÄÄRIÄ KEMALPAŞAssa"

İZTO:n hallituksen puheenjohtaja Mahmut Özgener totesi, että vierailut olivat erittäin tuottavia, "Haluamme kiittää pääministeriämme ja ministeriämme avoimesta viestinnästä, ratkaisukeskeisestä ja rakentavasta lähestymistavasta. Meillä oli mahdollisuus välittää toimialoilla koetut ongelmat ja jäsentemme vaatimukset kaikkine yksityiskohtineen. Olemme päässeet hyvin lähelle lopputulosta edistymällä merkittävästi erityisesti Kemalpaşan logistiikkakeskukseen liittyvissä töissä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar