Elokuun erikoistarjoukset Mercedes-Benzin kuorma-auto- ja linja-autoryhmälle

Elokuun erikoistarjoukset Mercedes Benz kuorma- ja linja-autoryhmälle
Elokuun erikoistarjoukset Mercedes-Benzin kuorma-auto- ja linja-autoryhmälle

Mercedes-Benz Truck Financing tarjoaa elokuulle erikoistarjouksia traktori-/rakennus- ja kuorma-autoihin sekä matkustajabussimalleihin.

Kuorma-autojen tuoteryhmälle järjestetyn kampanjan puitteissa yritysasiakkaat voivat omistaa uuden Mercedes-Benz-kuorma-auton, jonka korko on alkaen 2,24 prosenttia. Kaikissa Travego- ja Tourismo-malleissa on sen sijaan maturiteettivaihtoehtoja jopa 60 kuukauteen, erityisesti elokuulle.

Mercedes-Benz Truck Financing järjestää elokuulle erikoiskampanjoita Mercedes-Benzin veto-/rakennus- ja kuorma-autoille sekä Mercedes-Benzin henkilöautoille.

Mercedes-Benz Truck Financing on laatinut Aksarayssa ja Wörthissä valmistetuille traktori-/rakennus- ja kuorma-autoille rahoituskampanjan, joka kattaa elokuun ajan voimassa olevan vakuutus- ja huoltosopimuksen. Mainitun kampanjan puitteissa yritysasiakkaat voivat omistaa uuden Mercedes-Benz-kuorma-auton, jonka korko on alkaen 2,24 prosenttia ja maturiteettioptiot jopa 60 kuukautta.

Mercedes-Benz Truck Financing käynnistää myös elokuussa kampanjan, joka tulee voimaan kaikkiin Mercedes-Benzin matkustajabussimalleihin. Kampanjan mukaisesti yritysasiakkaat voivat hankkia Travego- ja Tourismo-malleja jopa 60 kuukauden maturiteettivaihtoehdolla.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar