"Sümbül Mansion Cafe Project" Saathane Squarella

Sumbul Mansion Cafe Project Saathane Squarella
"Sümbül Mansion Cafe Project" Saathane Squarella

Samsun Metropolitan Municipality jatkaa esteettisiä kosketuksiaan Saathane-aukiolla, jossa sijaitsevat kaupungin kulttuuriperinnön kauneimmat teokset. Pääkaupunkikunta, matkailu kazanSe rakentaa myös kartanon sen historiallisen aukion konseptin mukaisesti, jonne se rakennetaan. Pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Mustafa Demir ilmoitti Sümbül Mansion Cafe -hankkeesta tiedottaessaan aloittavansa investointitutkimukset vuoden sisällä.

Samsun Metropolitan Municipality jatkaa omaperäisyytensä mukaisesti työpaikkojen rakentamista Saathane Square -projektin 2. ja 3. vaiheen puitteissa kunnostettaessa Taşhania, Medresen moskeijaa, Şifan kylpylä ja kellotornia, jotka ovat ottomaanien arkkitehtuurin tärkeitä teoksia. Pääkaupunkiseudun pormestari Mustafa Demir sanoi pitävänsä hanketta erittäin tärkeänä.

PROJEKTI ON VALMISTELTUA

Pormestari Demir totesi, että he toivat Samsunin yhteen sen historiallisen ja kulttuurisen menneisyyden kanssa, "Saathanen aukio on yksi Samsunin pääelementeistä. Aukion historiallisen toiminnan palauttaminen kazanPäätavoitteemme on elvyttää matkailua ja kauppaa sekä tuoda Samsunin arvo esiin. Työmme alalla todellakin etenee tällä hetkellä erittäin hyvin. Aloittamamme työt aiomme saattaa päätökseen tämän vuoden lopussa. Siksi pidimme projektia siellä erittäin tärkeänä. Olemme sisällyttäneet 2. vaiheeseen Suuren moskeijan korttelin ja alueen, jossa teehuoneet sijaitsevat. Lunastusneuvottelut jatkuvat siellä. Siksi, kun kaikki nämä työt valmistuvat, Saathane saa takaisin todellisen identiteettinsä historiallisen ja kaupallisen rakenteensa kanssa."

SUMBUL MANSION TÄYTTÄÄ HARMONIAN

Pormestari Mustafa Demir totesi, että he täydentävät aukion historiallista identiteettiä ja esteettistä konseptia Sumbül Mansion Projectilla, jonka he rakentavat: "Kuntamme risteyksen kulmaan rakennettiin korkea rakennus, jolla oli aiemmin kaavoituslupa. Mitä teimme? Poistimme sen pakkolunastuksella. Nyt rakennamme sen tilalle Sümbül Mansionin, joka täydentää Saathane Squaren tehtävää. Olemme saaneet hankkeen suunnittelun valmiiksi ja aloitamme sen rakentamisen tämän vuoden aikana. Rakennamme kauniin historiallisen kartanon alueelle Taşhanin ja Atatürk Boulevardin väliin. Toivon, että saamme kahvilana toimivan kartanon ihmisten palvelukseen.

Saathane Square -hankkeen puitteissa rakennettava kaksikerroksinen kartano on korkeudella, joka ei ylitä Taşhanin räystäiden tasoa. Kahvilan kokonaispinta-ala on 532 neliömetriä, ja se heijastelee kaupungin perinteisiä arkkitehtonisia piirteitä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar