Osallistuminen Konya Tourismiin Akyokuş Pavilionin kanssa

Osallistuminen Konya Tourismiin Akyokus Pavilionin kanssa
Osallistuminen Konya Tourismiin Akyokuş Pavilionin kanssa

Konyan pääkaupunkiseudun pormestari Uğur İbrahim Altay tutki Akyokuşin paviljongin ja palisadien järjestelytöitä, jotka tekevät alueesta jälleen vetovoimakeskuksen. Pormestari Altay totesi, että yksi Konyan kauneimmista rakennuksista on kohonnut Akyokussiin, ja totesi, että he antavat vakavan panoksen Konyan matkailuun Akyokuş-paviljongilla, joka toimii ravintolana, kahvilana ja kulinaarisena museona 11 tuhannella neliömetrin suljettu alue.

Konyan pääkaupunkiseudun pormestari Uğur İbrahim Altay tutki Akyokuşin alueella meneillään olevia töitä ja totesi, että he jatkavat projektien tuottamista Konyan tärkeillä alueilla.

Pormestari Altay totesi, että he uudistivat Akyokuş-ravintolan, jossa Konyassa vierailee paljon ja jossa tarjoillaan Konya-ruoan parhaita makuja, ja sanoi: "Akyokuşissa kohoaa yksi kaupungin kauneimmista rakennuksista, jota kutsumme Akyokuş-paviljongiksi. . Se toimii ravintolana, kahvilana ja kulinaarisena museona, jonka sisäpinta-ala on 11 tuhatta neliömetriä. Jatkamme nopeasti työtä sellaisen teoksen rakentamiseksi, jonka arkkitehtuuri on lisäarvoa kaupungillemme. Olemme nyt kellarikerroksessa." käytti lauseita.

Pormestari Altay ilmaisi haluavansa myötävaikuttaa vakavasti Konyan matkailuun ja isännöidä Akyokuşiin saapuvia vieraita parhaalla tavalla Akyokusin kesäpalatsin avulla. Hän toivoi, että noin 150 miljoonaa liiraa maksava laitos hyödyttäisi Konya.

Akyokuş-paviljonki; Konyaa palvelevat Konya Cuisine, My Cafe, lepopaikat, kokoustilat, näköalapaikka, leikkikentät, Lastenkeittiöpaja, Keittiömuseo ja näyttelytilat.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar