2022 Arkas World Optimist Championship järjestetään Bodrumissa

Arkas World Optimist Championship järjestetään Bodrumissa
2022 Arkas World Optimist Championship järjestetään Bodrumissa

Optimistin MM-purjehduskilpailut, jotka järjestetään Bodrumissa 27.-7. yhteistyössä IODA International Optimist Class Associationin ja Turkin Purjehdusliiton kanssa, järjestetään nimellä 2022 Arkas Optimist World Championship, isännöi Bodrum Belediyesporin purjehdusliike. 62 optimistivenettä kuljetettiin maahamme Arkas Logisticsin kanssa mestaruuteen, joka saavutti historiansa suurimman osallistujamäärän 282 urheilijalla 240 maasta.

Arkas, jolla on toiminnallaan lisäarvoa Izmirin urheilussa, yhdestä sosiaalisen vastuun pääalueesta, uskoo, että purjehdusurheilua tulee kehittää erityisesti Turkissa, ja on jo vuosia järjestänyt purjehduskoulun Arkas MATSailing Teamin ammattipurjehdustiimin. Arkas Çeşme Sailing Club sekä Arkas Aegean Link Regatta ja Izmir purjehduskilpailut Arkas Gulf Race -kilpailun myötä tämän urheilulajin kehittämiseen panostetaan edelleen.

Optimistin maailmanmestaruuskilpailut, jotka järjestettiin kerran Kocaeli Yarımcassa vuonna 60 ja kerran İzmirissä vuonna 1976 2008-vuotisen historiansa aikana, järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa Turkissa nimellä 2022 Arkas World Optimist Championship. Bodrumissa. Mestaruus, johon osallistui 62 urheilijaa 282 maasta, rikkoi uuden ennätyksen saavuttamalla historiansa suurimman osallistujamaiden määrän.

Kilpailuissa, joissa on odotettavissa kovaa kilpailua, parhaat 15-vuotiaat ja sitä nuoremmat purjehtijat, jotka edustavat maitaan kaikkialta maailmasta, testaavat taitojaan.

Urheilijat, jotka kilpailevat 6 päivää, taistelevat päästäkseen ensimmäisenä maaliin sekä yksittäisissä kilpailuissa että joukkuekilpailuissa, joihin he osallistuvat maana.

SM-sarjan värikkäimmät neliöt näkyvät joukkuekilpailuissa. Bodrumilaiset nauttivat 2.-3. järjestettävien kilpailujen seuraamisesta näköalatasanteilla.

Arkas hallituksen varapuheenjohtaja Bernard Arkas sanoi: "Teemme parhaamme monin tavoin urheiluseuroista tiloihin, leireihin ja kilpailuihin levittääksemme rakkautta purjehdukseen sekä lapsille että nuorille, kuten sekä tuomme purjehduksen ansaitsemaansa paikkaan merimaana Purjehdustiimimme Arkas MAT Sailing Team Vaikka olemme saavuttaneet hienoa menestystä kilpailuissa Arkas Çeşme Sailing Clubin kanssa, jonka avasimme niin aikuisille kuin lapsille ja nuorille ihmiset oppimaan ja rakastamaan tätä urheilua, valmistelemme infrastruktuuria tulevaisuuden ammattilaisille. Arkas Logistics kuljetti Turkin purjehdusliiton ostamia 2022 optimistivenettä Kiinasta Turkkiin vuoden 240 Arkas World Optimist -mestaruuskilpailuihin. Mestaruuden kuljetus- ja logistiikkaratkaisukumppanina otimme jälleen askeleen tukeaksemme purjehdusurheilua.

Turkin purjehdusliiton puheenjohtaja Özlem Akdurak totesi, että Arkas Holding on aina tukenut purjehdusta ja sanoi, että liitto otti myös vuoden 2024 Pariisin olympialaisten logistiikan sponsoroinnin. Akdurak totesi, että Arkas Holdingin vuoden 2022 Optimistin MM-kisoihin antaman logistiikkatuen ansiosta hän loi menestystarinan omistautuneilla ponnisteluilla tuomalla 240 organisaatiossa käytettävää venettä Kiinasta maahamme ajallaan ja otti kaikki logistiikkakustannukset, ensimmäistä kertaa IODA:n historiassa sponsori nimettiin Optimistin maailmanmestaruuskilpailuiksi. Hän sanoi olevansa ylpeä siitä, että antoi nimensä turkkilaiselle Arkas Holdingille, josta hän jättää. Puheenjohtaja Akdurak sanoi: "Turkki on maa, jolla on syvään juurtuneet purjehdusperinteet. Kansainvälisen Optimist-luokkaliiton harjoittaman intensiivisen lobbaustoiminnan tuloksena liiton jäsenmaiden äänin kazanOlen äärimmäisen iloinen, että julkistetun vuoden 2022 Arkas Optimistin MM-kisoista on muodostunut hieno järjestö, joka kokoaa yhteen monia maailman maita ja kantaa nimeä ARKAS. Nuoriso- ja urheiluministeriön, Spor Toto -organisaation, IMEAK-varustamon, Muğlan kuvernöörin viraston, Bodrumin kunnan, Bodrum Belediyesporin purjehdusliikkeen, Çağdaş Holdingin ja muiden sponsoriyritysten suurella tuella järjestettävä mestaruus on loistava. mahdollisuus purjehduksen tulevaisuudelle Turkissa ja sillä on suuri merkitys maamme edistämiselle. Toisaalta Bodrumin kunta teki mestaruuden järjestämiseksi tärkeän investoinnin olemassa oleviin purjehdustiloihin, tämä laitos isännöi tulevaisuudessa monien muğlalaisten purjehtijien koulutusta.Kiitän vilpittömästi kaikkia tukilaitoksia Turkin puolesta purjehdus."

240 venettä… 38 päivää… 19 tuhatta km

Yhteistyössä IODA International Optimist Class Associationin ja Turkin Purjehdusliiton kanssa järjestetyn vuoden 2022 World Optimist Championshipin "Logistiikkaratkaisukumppani" Arkas Logistics toteutti kaikkien kilpailuun osallistuvien veneiden kuljetusprosessin voimalla ja asiantuntemuksellaan. logistiikka, Kiinasta 180 ja Puolasta 60. Hän toimitti Bodrumiin kaksi optimistista venettä ajallaan.

Arkas Logistics toi Puolasta ostamansa veneet kuljetuksen ensimmäisessä osuudessa Bodrumiin FTL-kuljetuksella maanteitse, 3.084 2.100 kilometrin matkalla vain kuudessa päivässä. Vain tässä kuljetuksessa Turkin purjehdusliitolle toimitettiin 60 venettä, joiden kokonaispaino oli XNUMX kg.

180 optimistivenettä saapui Bodrumiin Shanghaista, Kiinasta. Arkas Logistics, joka kuljetti 180 venettä ja 3 40' konttia, kuljetti kontit Bodrumin purjehduskerhoon sivunostimella, kun laivat saapuivat İzmir-Aliağan ja İstanbul-Ambarlın satamiin. Sitten Arkas Logistics ja Turkin Purjehdusliitto purjehtivat veneet ja toimittivat ne kilpailijoille, jotka osallistuvat maailmanmestaruuskilpailuihin. Prosessissa, jossa kaikki logistiikan suunnittelu ja kuljetukset tehdään Arkas Logisticsin toimesta, olettaen, että jokainen vene on 2,30 metriä pitkä ja 35 kiloa, Arkas Logistics kulkee yhteensä 8 6 km 240 päivässä kuljettaakseen 38 venettä, joiden paino on yli 19 tonnia. ja pituus yli 424 jalkapallokenttää yhdistettynä päästä päähän.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar