Viime hetken: Milloin Eid-al-Adhan loma alkaa? Onko Eid-al-Adhan loma pidentynyt 9 päivään?

Eid-al-Adhan lomasta tuli päivä
Eid-al-Adhan lomasta tuli päivä

Vain vähän ennen heinäkuuta alkoi innostunut Eid-al-Adhan odotus. Sen jälkeen, kun uskonnollisten asioiden puheenjohtajisto ilmoitti id al-Adhasta, joka osuu joka vuosi eri päivämääriin, katseet kääntyivät hallituksen kokoukseen. Hallituksen kokouksessa tarkennettiin myös Eid-al-Adhan loman kestoa kazanoli. Tässä on tiedot Eid-al-Adhasta tässä uutisessa…

Eid Holiday on ollut 9 päivää!

Eid-al-Adhan aatto perjantaina 8. heinäkuuta 2022
Eid-al-Adha päivä 1: lauantai 9. heinäkuuta 2022
Eid al-Adha 2. Päivä: sunnuntai 10. heinäkuuta 2022
Eid al-Adha 3. päivä: maanantai, 11. heinäkuuta 2022
Eid al-Adhan 4. päivä: tiistai 12. heinäkuuta 2022
HALLINNOLLINEN LUPA: Keskiviikkona 13
HALLINNOLLINEN LUPA: Torstai 14
VIRALLINEN LOMA: Perjantai 15

Presidentti Erdogan totesi, että Eid-al-Adhan lomaa jatketaan julkisesti, ja sanoi: "Haluan jakaa kanssanne uutisen, että Eid-al-Adhan loman jälkeiset päivät sekä keskiviikkona ja torstaina heinäkuun 15. välisenä aikana lasketaan mukaan hallintovapaan laajuus." sanoi

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar