Kesän trendit: Macrame- ja Raffia-laukut

Summer Trends Macrame- ja Raffia-laukut
Summer Trends Macrame- ja Raffia-laukut

Käsintehdyistä tuotteista, joita ennen suosittiin, on tullut jälleen trendi tänään. Näistä trendeistä käsintehdyt makrame- ja raffia-kassit ovat suosittuja tuotteita erityisesti kesäkuukausina. Ihmiset voivat suunnitella nämä laukut itse haluamallaan tavalla tai he voivat ostaa jonkun muun neulomia laukkuja.

Monet ihmiset ihmettelevät, miksi makrame- ja raffia-laukkuja, jotka ovat kesäkuukausien välttämättömiä lisäyksiä, suositaan niin paljon. Syyt, miksi Macrame- ja Raffia-laukut ovat usein suositeltavia. harrastaja Erkan Tunçelli, köysien perustaja, selitti seuraavasti:

1 - Kestävyys

makrameen köysi Se on yksi langoista, jotka tulevat ulos yhdistämällä monia ohuita lankoja. Siksi sillä on erittäin paksu ja kiinteä rakenne. Samalla tavalla raffianiini ip Lajikkeilla on myös erittäin vankka rakenne. On edullista käyttää tämäntyyppisiä lankoja tuotteissa, joita käytetään jokapäiväisessä elämässä, kuten laukkuissa, asusteissa, hatuissa ja joihin ulkoiset tekijät voivat helposti vaikuttaa. Makrame- ja raffialangat ovat kärjessä pussien valmistuksessa, sillä ne ovat tyyppejä, jotka kantavat pussiin asetetut raskaatkin tuotteet ilman venymistä ja repeytymistä.

2 - Laaja valikoima kuvioita ja värejä

Raffia- ja makramelankatyypeissä on satoja eri väri- ja kuvioasteikkoja. Tämä on erittäin tärkeä elementti erityisesti asuste- ja vaateteollisuudessa. Se, että väri- ja kuviointirajoituksia ei ole, varmistaa, että laukkuja voidaan valmistaa mistä tahansa kuviosta ja mallista.

3-Helppo muotoilu

Makrame- ja raffialangat ovat kiinteitä lankatyyppejä. Tämä kestävyys ei kuitenkaan aiheuta vaikeuksia muotoutua neulomisen aikana. Köydet voidaan helposti muotoilla haluttuun muotoon. Tämä tekee langoista ihmisten suosiman, koska ne voidaan neuloa helposti.

4-Luontoystävällinen

Viime vuosina tietoisuus luonnonsuojelusta ja aineista, jotka eivät liukene luontoon moneen vuoteen, on lisääntynyt. Kuluttajien tajutessa öljyn, muovin ja muiden raaka-aineiden haittoja massatuotannossa valmistetuissa pusseissa ja kuluttajien tietoistumisen myötä luonnonmateriaaleista valmistettujen tuotteiden kysyntä on lisääntynyt. Makrame- ja raffialangat ovat luonnontuotteita, jotka eivät sisällä lisäaineita tai kemikaaleja. Luonnolle ei siis ole haittaa. Tämä tekee niistä suositumpia luonnon muuttumisen aikakaudella.

5-käsityö

Ihmisten omin ponnisteluin tuomat tuotteet ovat arvokkaampia. Ihmiset, jotka haluavat saada ainutlaatuisen muotoilun ja arvoisia laukkuja, ovat siksi alkaneet suosia käsin neulottuja tuotteita enemmän. Menneiden vuosien aikana vallinneesta käsityön arvostamisesta on tullut tänään taas trendi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar