Opel Mokka-e tulee osaksi "Turkey Tour with Sailboat Record"

Opel Mokka e 'Osa Turkin kiertueen ennätystä purjeveneellä
Opel Mokka-e tulee osaksi "Turkey Tour with Sailboat Record"

Purjehduksen ohjaajien opettajana tunnetun ja purjeveneellä maailmankiertueen tehneen doyenpurjehtijan Cumhur Gökovan kaksi poikaa Tolga ja Atilla Gökova käärivät hiljattain hihat Sailing Turkey Tour Record -yritystä varten.

Atilla ja Tolga Gökova, jotka purjehtivat Hopasta Iskenderuniin 38 jalkaa pitkillä kilpapurjeveneillään ilman moottorivoimaa, tulivat Turkin ennätyksen uudeksi omistajaksi ajallaan 13 päivää, 15 tuntia, 2 minuuttia ja 58 sekuntia. Opel Mokka-e seurasi Gökovan veljeksiä, jotka aloittivat ennätysyrityksen tavoitteenaan kiinnittää huomiota zero waste -kysymykseen, merenpuhdistuksen tärkeyteen ja ilmastokriisiin matkustamalla kestävällä ja puhtaalla energialla. Ennätysyrityksen aikana veljekset, jotka halusivat korostaa elämän kestävyyttä tuottamalla omaa energiaa, tekivät maamatkansa uudella sähköisellä Opel Mokkalla ja päättivät matkansa vain kestävillä energialähteillä. Toisaalta he tekivät uuden ennätyksen rikkomallaan Turkin ennätyksellä.

Tolga ja Atilla Gökova purjehtivat Turkey Tour Record -yritykselle tasan 13 päivää sitten. Kaksi veljestä rikkoivat Turkin ennätyksen saavuttamalla Iskenderunin Hopasta 38 jalkaa pitkillä kilpapurjeveneillään käyttämättä moottorivoimaa. Matkalla "Turkey Tour Record" -sarjan "lähtö" -riville, jonka he suorittivat 13 päivässä, 15 tunnissa, 2 minuutissa ja 58 sekunnissa, he pitivät parempana Mokka-e:tä.

Gokova Brothersin valinta maalla oli Opel Mokka-e

Opelin 100-prosenttisesti sähköinen Mokka-e, joka jatkaa matkaansa kohti sähköistä liikkuvuutta hidastamatta, osoittautui veljesten ennätysaikana sopivimmaksi malliksi kestävällä ja puhtaalla energialla matkustamiseen. Maamatkansa aikana kaksikon seuraajat eivät koskaan jättäneet heitä yksin. Matkallaan Hopaan, maateitse lähtöpisteeseen, veljekset vastasivat Opel Mokka-etä koskeviin kysymyksiin sosiaalisessa mediassa.

He kulkivat 13 mailia 1500 päivässä

Purjehtija- ja purjehdusopettajaveljekset Tolga ja Atilla Gökova, jotka purjehtivat Hopasta 2, onnistuivat saavuttamaan Iskenderunin kävelemällä 2022 mailia 38 päivässä saavuttaakseen uuden Turkin ennätyksen 13-jalkaisella kilpavenellään.

Turkin kiertueen ennätystä rikkoessaan veljekset, jotka halusivat selittää elämän kestävyyttä tuottamalla omaa energiaansa ilman hiilijalanjälkiä, tekivät maamatkansa sähköisellä Opel Mokkalla ja päättivät matkansa vain kestävillä energialähteillä. .

Tässä projektissa veljekset Atilla ja Tolga Gökova halusivat kävellä samaa tarkoitusta palvelevien tuotemerkkien kanssa. He onnistuivat kovalla tavalla ja ovat nyt uusia Turkey Tour -ennätyksen haltijoita. Opel puolestaan ​​nousi tärkeäksi osaksi Sailing Boat Turkey Tour -ennätystä tukemalla tätä poikkeuksellista projektia ja korosti jälleen kerran, että se tukee sähköistä liikkuvuutta.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar