Punaisten linssien siementen sato maanviljelijöille pääkaupungissa on alkanut

Pääkaupungin viljelijöille jaettujen punaisten linssien siementen sadonkorjuu on alkanut
Pääkaupungin viljelijöille jaettujen punaisten linssien siementen sadonkorjuu on alkanut

Ankaran pääkaupunkikunta tukee edelleen maanviljelijöitä monilla alueilla siementen jakamisesta tekniseen koulutukseen kotimaisen tuotannon lisäämiseksi ja maaseudun kehittämiseksi. Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajan Mansur Yavaşin pyynnön mukaisesti alkoi punaisten linssien siementen sadonkorjuu, joka jaettiin pääkaupungin maanviljelijöille ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

Tuki kotimaisille tuottajille jatkuu maaseudun kehittämishankkeen puitteissa

Maaseudun kehittämistuki aloitti pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaş, joka sanoi: "Suurin unelmani on tehdä Ankaran asukkaista rikkaita", monipuolistuu edelleen joka päivä. Tässä yhteydessä yhteensä 675 tonnia "punaisen linssin siemeniä" jaettiin 200 paikalliselle tuottajalle Şereflikoçhisarin, Balan ja Haymanan piirissä ensimmäistä kertaa tänä vuonna kesantojen kaventamiseksi, kuivan maatalousmaan hyödyntämiseksi ja tuotantokustannusten vähentämiseksi kannustaa kotimaista tuotantoa. Kotimaiset tuottajat, jotka ovat saaneet siemenistään korkeat sadot, ovat nyt aloittaneet sadonkorjuun.

Myös kotimainen tuottaja voittaa, pääkaupungin talous myös voittaa

Ensimmäistä kertaa viljelijöillä, jotka hyötyvät punalinssinsiementen tuesta, josta 90 prosenttia on avustusta ja 10 prosenttia viljelijän osuutta, oli mahdollisuus saada laadukkaita tuotteita istuttamalla peltonsa korkean lisäarvon punaisten linssien siementen ansiosta.

Haymanan maanviljelijät, jotka totesivat olevansa taloudellisesti helpottuneita tuen ansiosta, erityisesti pandemian aikana, ja odottavansa saavansa suuria voittoja sadonkorjuun jälkeen, ilmaisivat tyytyväisyytensä seuraaviin sanoihin:

Murat Ozyigit: "Emme ole koskaan nähneet siementukea aiemmin. Jumala siunatkoon sinua. Presidenttimme Mansur antoi meille linssejä. Istutimme sen, nyt korjaamme sitä. Me olemme hyvin onnellisia. Myymme linssin ja käytämme kasvia eläimille. Se on auttanut meitä paljon. "

Metin Köşker: ”Olemme hyötyneet siementukesta ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Ostin 300 kiloa punalinssin siemeniä. Istutimme sen maallemme ja erotimme sen siemeninä. Myymme linssejä, ja koska linssivarsi on erittäin arvokas, myymme sen erikseen. Viljelijälle erittäin kannattava siemen on myös siemen, joka ei väsytä maata. "

Aaron Acic: ”Emme ole koskaan ennen käyttäneet tällaista palvelua. Istutin 100 hehtaarin maani. Sain 300 kiloa tukea. Presidenttimme antoi siementukea sekä naapurustollemme että ympäröiville alueille, olipa kyse viljoista tai palkokasveista. Hän auttoi kaikkia tässä suhteessa tekemättä mitään eroja tai katsomatta heidän poliittisia näkemyksiään. Tänään olemme sadonkorjuussa, olemme onnellisia. ”

Adem Gokdemir: ”Olemme hyötyneet kunnamme tarjoamasta siementuesta. Jumala siunatkoon sinua. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen hyötynyt tällaisesta tuesta. "

Omer Ozbek: ”Istutimme ostamamme siemenet ensimmäistä kertaa, ja nyt korjaamme niitä. Olemme onnellisia, Jumala siunatkoon. "

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar