Antalyan Metropolitanin anturien kanssa kulkeva kävelytie

antalyan pääkaupunkiseudun suojatie antureilla
antalyan pääkaupunkiseudun suojatie antureilla

Antalyan pääkaupunkiseudun kunta on toteuttanut tunnetun jalankulkijoiden ylitysprojektin kiinnittääkseen huomiota etusijaoikeuteen suojatieissä. Ensimmäistä kertaa Turkissa toteutettu antureilla varustettu suojatie aktivoituu, kun jalankulkijat ylittävät kadun. Palavat lamput varoittavat ajoneuvoja ja varmistavat jalankulkijoiden etusijan ja turvallisuuden.

Pääkaupunkiseudun liikennesuunnittelun ja rautatiejärjestelmän osasto arvioi kansalaisten valitukset ja toteutti ensimmäisenä Turkissa.Sensorilla sijaitsevalle İsmet Gökşen -kadulle rakennettiin antureilla varustettu suojatie, jolle ajoneuvo- ja jalankulkuliikenne on vilkasta. Liikenneturvallisuuden varmistamiseksi toteutettu projekti oli sekä jalankulkijoiden että kuljettajien tyytyväinen.

JALKIJALIEN PRIORITEETTI

Ensimmäisenä Turkissa tasoinen suojatie antureilla varmistaa sekä kansalaisten että liikenteen turvallisuuden. Anturit aktivoituvat, kun jalankulkijat kulkevat ohi, jolloin tien varoitusvalot voivat syttyä. Tieliikenteessä olevia ajoneuvoja varoitetaan ja jalankulkijoita varoitetaan. asetettu etusijalle.

JATKAMME

Pääkaupunkiseudun liikennesuunnittelun ja rautatiejärjestelmän osaston päällikkö Nurettin Tonguç totesi, että antureilla kulkevat jalankulkijoiden ylitykset jatkuvat: "Toteutimme tutkimuksen, jossa oli vastaavia esimerkkejä ulkomailla, yhdessä pisteessä, jossa kansalaisemme valittavat eniten . Varmistamme tällaisten projektien jatkumisen. "

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar