Ruohokonsertit Izmirissä alkavat 29. heinäkuuta Gentleman-ryhmän kanssa

cim-konsertit izmirissä alkavat heinäkuussa herrasmiesryhmän kanssa
cim-konsertit izmirissä alkavat heinäkuussa herrasmiesryhmän kanssa

Toimii Izmirin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajan Tunç Soyerin visiona tehdä Izmiristä kulttuurin ja taiteen kaupunki. Izmirin pääkaupunkiseudun järjestämät "ruohokonsertit" alkavat 29. heinäkuuta herrasmiesryhmän kanssa.

İzmirin pääkaupunkiseudun vuodesta 2009 järjestämät "ruohokonsertit" isännöivät tänä vuonna İzmirin ryhmiä. Konserttisarja, joka lisää väriä torstai-iltoihin Historical Coal Gas Factory Youth Campuksessa, alkaa 29. heinäkuuta Gentleman-yhtyeen kanssa. Ilmaiset konsertit jatkuvat 2. syyskuuta asti.

Çim-konserteissa, joissa näyttelijöille tulee İzmirin musiikkiryhmiä, muusikot esittävät yleisölle erilaisia ​​genrejä, kuten pop-, rock-, jazz- ja Balkan-melodioita.

Perinteisissä ”Grass Concertsissa” herrasmies on 29. heinäkuuta klo 21.00, So soul Band 5. elokuuta klo 21.00, Sako Band 12. elokuuta klo 21.00, Moli 19. elokuuta klo 21.00, herätyskello klo 26. elokuuta klo 21.00 ja Egeanmeren yhtye 2. syyskuuta.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar