Kaksi junaa törmäsi Egyptissä: 10 loukkaantunutta

kaksi junaonnettomuutta loukkaantui Egyptissä
kaksi junaonnettomuutta loukkaantui Egyptissä

Tavarajuna törmäsi matkustajajunaan Egyptissä. Vaikka onnettomuudessa loukkaantui 10 ihmistä, loukkaantuneet ovat hyvässä kunnossa.

Egyptin Aleksandriassa tavarajuna törmäsi matkustajajunaan, joka kulki Kairosta Aleksandriaan. Vaikka matkustajajunassa kymmenen ihmistä loukkaantui onnettomuudessa, lääkintäryhmät veivät loukkaantuneet Aleksandriaan Ras Al-Teen -sairaalaan.

Onnettomuuden jälkeen paikalle tullut Aleksandrian kenraalikuvernööri Mohammed Al-Sharif sanoi: "Ei tarvitse huolehtia. Jotkut matkustajajunan viimeisen auton matkustajat loukkaantuivat. Ei kuollut. Olen yhteydessä lääkärijoukkoihin, kaikilla loukkaantuneilla on hyvä tunne ”, mutta onnettomuuden syytä ei ole vielä selvitetty.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar