Ratkaisuehdotuksia Sea Slobberille ympäristöinsinöörien kammiosta

Ympäristöinsinöörien kammion ratkaisuehdotuksia merisylkeen
Ympäristöinsinöörien kammion ratkaisuehdotuksia merisylkeen

ÇMO Istanbulin sivuliikkeen lausunnossa sanottiin: "On itsemurha yrittää viedä miljoonia ihmisiä kaupunkiin, joka johtaa jätevesiään Marmaranmerelle ilman biologista käsittelyä Kanal Istanbulin ja Yenişehirin suojelualueilla. "

TMMOB Ympäristöinsinöörien jaosto Istanbulin sivuliike on julkaissut kiireellisiä toimintasuunnitelmia koskevia suosituksia liman ongelman ratkaisemiseksi, josta on tullut Marmaranmeren painajainen ja joka tunnetaan myös ihmisten keskuudessa "meren sylkeen".

Annetussa lausunnossa sanottiin: "On itsemurhaa yrittää viedä miljoonia ihmisiä kaupunkiin, joka johtaa jätevedensä Marmaranmerelle ilman biologista puhdistusta Kanal Istanbulin ja Yenişehirin suojelualueilla." 11 otsikossa esitetyt ratkaisuehdotukset on lueteltu seuraavasti:

'Biologinen käsittely tulisi tehdä'

1-syvänmeren päästöt kaiken jäteveden edistyneen biologisen käsittelyn jälkeen. Tämä on lopullinen ratkaisu jätevesipäästöjen aiheuttaman pilaantumisen ehkäisemiseksi Marmaranmerellä. Mutta; Vaikka näiden laitosten suunnittelu olisi aloitettu, kestää monta vuotta loppuun saattaminen ja sen varmistaminen, että kaikki Marmaran tärkeimmät jätevedenpoistopisteet päästetään biologisen käsittelyn jälkeen.

Tästä syystä nämä suunnitelmat on asetettava etusijalle ja tehtävä muita tutkimuksia tämän ajanjakson nykyisestä pilaantumisesta.

"Tarkistuksen pitäisi olla"

Kahden syvänmeren päästöt, esikäsittely- ja teollisuusjätevedenpuhdistamot sekä teollisuusjätevedet Marmaranmeren ympäristössä tulisi tarkastaa mahdollisimman pian.

Jäteveden virtauksen ja vesianalyysin avulla nykyisissä tiloissa tulisi olla tarvittavat esikäsittelyolosuhteet ja esikäsittelyjen oikea toiminta olisi varmistettava välittömästi.

Jokaisessa esikäsittely- ja merivedenpoistojärjestelmässä tulisi olla riittävä määrä asiantuntijoita ympäristöinsinöörejä, ja ympäristöinsinöörien kammion tulisi huolehtia toiminnasta näissä tiloissa. Lisäksi Marmaran altaalle olisi määriteltävä pikaisesti rajoittavat päästökriteerit.

'Öljynerot on käytettävä'

3- Esikäsittelylaitoksissa öljynerot tulisi tehdä käytettäviksi. Suspendoituneen kiintoaineen sedimentaatio on varmistettava tehokkaasti.

Ottaen huomioon, että suspendoituneen kiintoaineen ja öljyn yhdistelmällä lisääntyy liman muodostumiskyky, on oleellista, että esikäsittelyä ja öljynpoistoaineita käytetään korkealla hyötysuhteella hätätilanteissa.

4 - On tarpeen vähentää Marmaranmerelle johdettujen jätevesien määrää perustamalla jäteveden talteenottojärjestelmät teollisuus- ja yhdyskuntajätevedenpuhdistamoille.

'Lisää hapen määrää'

5 - Tasapainotus- ja / tai lepo-osien jätevedet tulisi rikastaa hapella niin paljon kuin mahdollista.

6-Suorittamalla pohjavirran mittaukset, syvyys, rannan etäisyys ja diffuusorirakenteet tulisi tarkistaa pohjavirran mittausten tulosten mukaan, kaikki purkauspisteet olisi kirjattava yhteiselle batimetriselle kartalle ja jäteveden laimennuskentät olisi tutkittava.

Uusien tietojen valossa virta- ja seisovavesihajotin- ja laimennusvaiheanalyysit tulisi suorittaa erikseen. Näiden tutkimusten tulosten mukaan Tarpeellinen hajottimen uusiminen ja ylimääräiset linjaoperaatiot tulisi suorittaa mahdollisimman pian.

'Hajotuskohtien tarkistus'

7 - Kun Mustallemerelle tuleva pilaantumiskuormitus on kasvanut, hapettoman pohjakerroksen paksuus on kasvanut ja se on tullut lähemmäksi pintaa. Tämä on vaikuttava tekijä alavirroille.

Lisäksi tänä vuonna Mustaa merta ruokkivista puroista tuleva pieni sadeveden määrä piti Mustanmeren staattisen korkeuden matalana, mikä vaikutti negatiivisesti pintavirtoihin. Lisäksi Mustanmeren rannikolla sijaitsevien yhdyskuntajätevedenpuhdistamojen syvänmeren päästöjä on valvottava tiukasti, jotta Mustasta merestä ei aiheudu pilaantumista ja estettäisiin pilaantumisen virtaus Marmaranmerelle.

Tässä tapauksessa; Koska alavirrat eivät ole riittäviä, laimennuskentät laajenevat Marmaranmerelle ja lisäävät niiden häiriöitä toisiinsa. Tästä syystä tarkistus on tehtävä hajotinkohdissa.

'Ergenen päästöt on lopetettava'

8- Päästöt Ergenestä Marmaranmerelle on lopetettava välittömästi. Ergene-altaan jäteveden keräysjärjestelmä päästetään Marmaranmerelle, ja syvänmeren päästöt on käsiteltävä esikäsittelyn yhteydessä ja valvottava tiukasti.

Yhteisesti käytettävät jätevedenpuhdistamot tulisi ottaa käyttöön mahdollisimman pian, ja kaikkien teollisuuslaitosten jäteveden parametrien arvoja olisi valvottava tiukasti.

9- Sen sijaan, että ruoppauslietteet, jotka lisäävät suoraan Marmaran meren pilaantumista, kaadetaan Marmaran mereen, lietteen maaperän hävittäminen olisi tehtävä ja asiaankuuluvaan asetukseen olisi tehtävä muutoksia tämän saavuttamiseksi.

'ÇMO tulisi sisällyttää prosessiin'

10 - Lima tai merisylki on osoittanut, että olemme suurten luonnonkatastrofien partaalla ilmastonmuutoskriisin ja meren pilaantumisen yhdistelmällä. Nyt nähdään kuitenkin, että ainoa ja väistämätön tapa on puhdistamojen keskeytymätön ja oikea toiminta.

Puhdistuslaitosten, erityisesti teollisuuslaitosten, tulisi toimia oikein ja ympäristöinsinöörien. Kannustaa puhdistamojen keskeytymätöntä ja asianmukaista toimintaa; Asiat, kuten puhdistamoissa käytetyn sähkön lataaminen alhaisimmalla hinnalla, verovapaus, yksityisten yritysten puhdistuslaitoksissa työskentelevän ympäristöinsinöörin vero- ja sosiaaliturvalaitoksen kustannusten alentaminen, olisi pantava täytäntöön välittömästi ja Ympäristökamari Insinöörien tulisi olla mukana prosessissa.

11- Koska vesivarojen ja meriemme suojelua ei voida enää lykätä, ympäristötekniikan tuntemus ja asiantuntemus olisi aktivoitava kaikissa ympäristö- ja infrastruktuuri-investoinneissa luopumalla juomavesihuollon, jäteveden ja sadeveden keräämisestä työt, kaikki suunnittelussa ja investoinneissa tehtävät työt, kuten rakennustoiminta. On kiireellisesti tehtävä pakolliseksi ympäristöinsinöörien palkkaaminen näihin töihin.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar