Turkin valmistajan Venäjän ensimmäisen luksussegmentin ajoneuvon koriosat

turkkilaisen valmistajan luksusautojen korin osat
turkkilaisen valmistajan luksusautojen korin osat

Coşkunöz Holding, Turkin autoteollisuuden jättiläinen nimi, on Venäjän ensimmäisen luksusauton Auruksen suurin paikallinen toimittaja. Venäjän erittäin tärkeänä pitämän auton massatuotanto alkoi maanantaina 31. toukokuuta pidetyllä seremonialla.

Coşkunöz Holding, joka toi menestyksensä Turkin autoteollisuudessa Venäjälle noin 10 vuotta sitten ja aloitti massatuotannon vuonna 2014 Venäjän federaatioon kuuluvassa Tatarstanin tasavallan Alabugan vapaassa talousvyöhykkeessä, oli päätuotteiden valmistaja. Aurus-autot, yksi Venäjän arvostetuimmista hankkeista. Ylellisyyssegmentin Aurus-autojen sarjatuotanto alkoi upealla seremonialla Tatarstanissa maanantaina 31. toukokuuta. Venäjän presidentti Vladimir Putin osallistui seremoniaan videoneuvottelun välityksellä ja ilmoitti tukevansa.

Tatarstanin presidentti Rüstem Minnihanov, Venäjän federaation teollisuus- ja kauppaministeri Denis Manturov, Auruksen pääjohtaja Adil Şirinov Sollers Fordin yhteisyrityksestä, joka on autonvalmistaja, osallistuivat avajaisiin edustamalla Coşkunöz Holdingia, toimitusjohtaja Erdem Acayta.

Aurus-projekti toteutettiin Venäjän auto- ja moottoritutkimuslaitoksen NAMI: n johdolla. NAMI on myös hankkeen pääomistaja. Ford Sollers on ryhtynyt tuottamaan projektin, johon Yhdistyneiden arabiemiirikuntien Emirates Tawazun Fund on mukana sijoittajakumppanina.

Putinin historiallinen viesti

Osallistuessaan seremoniaan videoneuvottelun kautta, Vladimir Putin totesi, että ensimmäistä kertaa Venäjän historiassa suunniteltiin ja valmistettiin ylellisyyttä autoperhe, korostaen Aurus-projektin arvoa maan teollisuudelle. Putin huomautti, että hän ajoi myös tällä autolla ja nousi itse ratin taakse, ja jatkoi sanojaan sanoen: "Aurus on todella hyvä ja laadukas auto, joka täyttää maailman standardit."

Ford Sollers ja Auruksen pääjohtaja Adil Şirinov totesivat, että heidän pääpaino on viennissä uuden investoinnin puitteissa, ja sen vuotuinen tuotantokapasiteetti on 5 tuhatta yksikköä. Aurus-projektin puitteissa on tarkoitus valmistaa erilaisia ​​ajoneuvoja limousineista sedaneihin, maastoautoista pikkubusseihin. Autojen, joiden tuotannon on tarkoitus viedä 70 prosenttia ensimmäisessä vaiheessa ja 80 prosenttia seuraavassa vaiheessa, odotetaan esiteltävän hyvin pian.

'' Yhteistyö, jolla on suuri symbolinen arvo meille ''

Sillä on suuria investointeja Venäjän federaation Tatarstanin tasavallan Alabugan vapaaseen talousvyöhykkeeseen, ja se tekee tällä hetkellä yhteistyötä maailmanlaajuisten jättiläisten, kuten Mercedes-Benz, PCMA (Peugeot-Citroen-Mitsubishi), RNPO (Renault-Nissan), Volkswagen, kanssa. Coşkunöz Holding toimittaa monia Aurus-autojen korin osia.

Coşkunöz Holdingin toimitusjohtaja Erdem Acay kommentoi Auruksen massatuotantoa ja kiinnittää huomiota siihen, että uusi projekti merkitsee heille paljon arvostuksen suhteen. ”Coşkunözina olemme erittäin onnellisia ja ylpeitä saadessamme olla osa tätä investointia. Acay aloitti sanansa sanomalla: "Tämä on projekti, johon kiinnitämme suurta merkitystä", ja jatkaa: "Kun olimme Alabugan vapaalla talousvyöhykkeellä, ennakoimme, että autoteollisuus suuntaa reitin tälle alueelle. Meistä tuli yksi alueen johtavista toimittajista lisäämällä uusia merkkejä tuotantofilmeihimme, joka alkoi täällä Fordilla. Olemme allekirjoittaneet pitkäaikaisia ​​sopimuksia sitoutumalla laadukkaisiin tuotteisiin ja nolla virheitä. Meille oli mielenkiintoista osallistua niin tärkeään projektiin sekä historian että arvostuksen suhteen. Alueella sijaitsevan Coşkunöz Alabuga -yhtiömme kanssa tuotamme kaikki Aurus-merkkisten ajoneuvojen muotit ja sarjapeltiosat limusiini-, maastoauto- ja MPV-malleihin. "Uskomme, että nämä autot tulevat autoteollisuuden markkinoille vahvana toimijana ja muuttavat kilpailua luksusajoneuvoluokassa."

Muistuttaen, että he ovat investoineet noin 60 miljoonaa euroa Alabugan erityistalousalueelle, Acay toteaa pyrkivänsä tekemään uuden 2021 miljoonan euron investoinnin vuosina 2022 ja 15 ja laajentamaan siten sijoitusmaantieteellisiä alueitaan Venäjällä.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar