TAV HelloSky Lounge Milanon Bergamon lentokentällä

kanssa tav Hellosky Lounge Milano Bergamon lentokentällä
kanssa tav Hellosky Lounge Milano Bergamon lentokentällä

Jatkamalla kansainvälisiä investointeja hidastumatta TAV Operation Services alkaa palvella "HelloSky" -loungemerkillä Italian kolmanneksi vilkkaimmalla kansainvälisellä lentokentällä, Bergamon Milanossa.

TAV Operation Services -tytäryhtiö, Barcelonassa toimiva lentoaseman vieraanvaraisuuspalveluyritys GIS, esitteli uuden matkustajatilan, joka otetaan käyttöön kesäkuusta lähtien HelloSky-tuotemerkillä Milanon Bergamon lentokentälle Italiassa. SACBO, Milanon Bergamon, Italian kolmanneksi suurimman lentokentän, jonka matkustajaliikenne oli yli 2019 miljoonaa vuonna 13,8, rahastoyhtiö, lisäsi uuden arvostetun projektin lentokentän palveluvalikoimaansa ja pyrki tarjoamaan tyylikkäämpää, rikkaampaa ja varustettua palvelua kansallisella ja kansainvälisellä areenalla.Hän teki yhteistyötä palvelujensa kanssa.

'Olemme matkalla kohti maailmanlaajuisesti suosittua tuotemerkkiä'

TAV Operation Servicesin toimitusjohtaja Güçlü Batkın sanoi: "Osana jatkuvaa laajennusstrategiaamme Italiassa olemme aloittaneet toimintamme Milanon Bergamon lentokentällä. Mielestämme tämä yhteistyö on virstanpylväs meille matkalla kohti maailmanlaajuisesti suosittua tuotemerkkiä lentokentän vieraanvaraisuuspalveluissa. Tavoitteenamme on tarjota ainutlaatuinen ja saumaton asiakaskokemus HelloSky Loungen kautta. Digitaaliseen muutokseen liittyvän investointimme avulla tarjoamme edelleen laadukasta palvelua asiakkaillemme ja olemme liikekumppaneidemme luotettava ratkaisupartneri lentokentillä. "

Ylellinen ja asiakasystävällinen kokemus Bergamossa HelloSky-palvelun kanssa

SACBO: n presidentti Giovanni Sanga sanoi: "Tällä uudella lentoliikenteen aikakaudella olemme iloisia voidessamme käynnistää HelloSky Bergamon tekemällä investoinnin, joka tarjoaa matkustajille uusia tiloja ja palveluja. Vaikka lounge auttaa tekemään kauttakokemuksesta lentokentällä mahdollisimman mukavan, olemme varmoja, että TAV Operation Servicesin ammattitaidon ansiosta tarjoamme parhaan mahdollisen kokemuksen. "

Uusi HelloSky Lounge varataan kotimaan ja ulkomaan lennoille Milanon Bergamon lentokentälle, jonka pinta-ala on 750 m2 ja mahtuu 130 henkilöä. Aula sijaitsee ylimääräisessä terminaalissa, jota laajennettiin vuonna 2020, aivan uuden passintarkastusalueen edessä. Loungessa on 10 erilaista osaa, mukaan lukien matkustajahuone, lepo- ja työskentelyalueet, kokoushuoneet, ruokailu- ja juomatila, tupakointitila, suihku ja wc. Bergamon kaupungin innoittamana suunnittelussaan HelloSky Milan Bergamo Lounge pyrkii tarjoamaan ratkaisuja kaikenlaisiin matkustajien tarpeisiin ja nauttimaan mukavasti heidän matkoillaan. Dynaamisella lähestymistavalla valmisteltu ja mukautettu päivän eri aikoihin valikko tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja, mukaan lukien paikalliset makut.

Sen lisäksi, että tarjolla on pay-per-use -vaihtoehtoja vieraiden mukavuuden vuoksi, GIS noudattaa tiukkoja COVID-19-menettelyjä luodakseen mahdollisimman turvallisen ympäristön HelloSky Bergamo Loungeen. HelloSky Milan Bergamo Lounge toimii HelloSky-tuotemerkin toisena palveluna Fiumicinon lentokentällä menestyvän HelloSky Roma -yrityksen jälkeen. HelloSky-tuotemerkkifilosofia koostuu dynaamisuudesta, mukavuudesta, laadusta, joustavuudesta ja räätälöinnistä. HelloSky Loungen tavoitteena on olla referenssi yhdeksi parhaista loungetiloista Italiassa ja Euroopassa.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar