Turkin MXGP on Turkissa 4.-5. Syyskuuta

mxgp Turkki syyskuussa Turkissa
mxgp Turkki syyskuussa Turkissa

Vaikka urheilumatkailun suurimmat tapahtumat perutaan yksi kerrallaan, Turkin tasavallan ja Turkin MotoFestin suojeluksessa Afyonkarahisarissa pidettävän moottorikilpailun MM-kisojen (MXGP) Turkin vaihe ei muutu.

Maailma on menossa läpi suuren muutoksen pandemian takia. Kuten monissa maailman maissa, monia tapahtumia ei voitu järjestää Turkissa noin kahden vuoden ajan. Äskettäisen lukituksen ja rokotteen leviämisen jälkeen helpotus on alkanut. Äskettäin, kun Istanbulissa pidetty Mestarien liigan finaali oli peruutettu ja sitten ilmoitettu Formula 2: n turkkilaisen vaiheen peruuttamisesta, 1.-4. Syyskuuta 5 järjestettävä Motocrossin maailmanmestaruuskisojen (MXGP) Turkin vaihe. ja Turkin vaiheet on ilmoitettu 2021.-1. syyskuuta 5. On ilmoitettu, että Turkin MotoFest järjestetään Turkissa.

Kilpailu ja festivaali, joka on moottoripyörän ystävien tulevaisuus monista osista maailmaa, johon nuoret ja erityisesti korkean tulotason ryhmät ovat kiinnostuneita, tuli urheilumatkailun toivoksi. Turkin tasavallan puheenjohtajavaltion suojeluksessa tapahtuva kilpailu, johon osallistuvat urheilijoita ja katsojia eri puolilta maailmaa, on yksi katsotuimmista tapahtumista 180 maailman maassa. MXGP: n kunkin vaiheen televisiolähetykset tavoittavat noin 3.5 miljardia katsojaa.

100 sadasta ajoneuvosta on moottoripyöriä

Moottoripyöriteollisuus, joka kasvaa räjähdysmäisesti joka vuosi, antaa suuren panoksen Turkin talouteen. Moottoripyörien määrä, joka on 100 Turkista rekisteröidystä sadasta ajoneuvosta, kasvaa räjähdysmäisesti vuosittain. Pandemian myötä lisääntynyt kiinnostus liikkuvuuteen lisää moottoripyöräteollisuuden jättiläisten mielestä Turkkia yhtenä tärkeimmistä markkinoista. Monet tärkeät moottoripyörämerkit työskentelevät tuotannon parissa Turkissa.

Turkin MXGP pidetään ajoissa

Turkin moottoripyöräliiton (TMF) varapuheenjohtaja Mahmut Nedim Akulke totesi, että urheilumatkailu on kärsinyt suuria menetyksiä maailmassa viimeisten kahden vuoden aikana. "Vaikka kansainväliset urheilukilpailut peruutetaan Turkissa yksitellen tänä aikana, järjestämme organisaatiomme ajoituksella. Maailman parhaat motocrossilaiset tulevat Turkkiin. Se on osoitus Turkin moottoripyörätalouden vahvuudesta, joka kasvaa nopeammin tässä pandemiassa, ja sen uskomattomista mahdollisuuksista urheilumatkailun alalla. Monet muut moottoripyöräkilpailut ympäri maailmaa valmistautuvat tulemaan Turkkiin ”, hän sanoi.

Moottoripyörien yleisö laajentaa tukevaa tuotemerkkiä

Sanomalla, että sponsoreille ainutlaatuisia etuja tarjoava kilpailu ja festivaali lisäävät tänä vuonna yli 5 miljardin liiran osuutta maassamme, Mustafa Özcan, Turkin MXGP: n ja Turkin MotoFestin sponsoritoimiston johtaja, sanoi: Moottoripyöräilijät ovat erityinen ryhmä, joka ei koskaan unohda alan investointeja ja tukea. Sijoitetun pääoman tuotto moottoripyörillä tunnistetuille tuotemerkeille, joilla on uskomaton tunne kuuluvuudesta ja uskollisuudesta, tuottaa vahvempaa tuottoa kuin muilla alueilla. Liikkuvuuden merkityksen kasvaessa näemme, että tuotemerkit alkavat investoida enemmän moottoripyörien alalle. "

5 kilpailua yhden viikonlopun aikana

Motocrossin maailmanmestaruuskilpailujen (MXGP) Turkin vaihe, joka koostuu yhteensä 20 vaiheesta, pidetään Afyonkarahisarissa 4. – 5. Syyskuuta 2021. Turkin viisi kilpailua, MXGP (World Motocross Championship), MX2 (World Motocross Championship Championship), MXWomen (World Motocross Championship Championship), MX2T ja MXOPEN (European Motocross Championship), pidetään samana viikonloppuna. Kilpailuviikolla, joka tarjoaa katsojille motocrossjuhlaa, Turkki MotoFest (turkkilainen moottoripyöräfestivaali) 5.-1. Syyskuuta 5, Turkin tähtien konsertit, viihdyttävät tapahtumat, jotka kokoavat yhteen eri urheilulajeja, asuntovaunuja ja leirintäalueita monissa osissa maailmaa ja Turkissa, ja se tuo ihmiset yhteen.

Moottoripyörän tehdaspaketit ovat tulossa

Johtavien moottoripyöräyhtiöiden tehdasryhmät osallistuvat MXGP: n Turkin vaiheeseen, joka on yksi maailman tärkeimmistä kilpailuista. MXGP, jossa kilpailevat maailman johtavien moottoripyöränvalmistajien kuten Yamaha, KTM, Kawasaki, Husqvarna, Honda, GasGas, Beta, joukkueet tarjoavat mahdollisuuden katsella maailman motocrossmestareita yhdessä.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar