Maraton ajetaan toisen kerran sunnuntaina 11. huhtikuuta

maratonismi jatkuu toisen kerran huhtikuun sunnuntaina
maratonismi jatkuu toisen kerran huhtikuun sunnuntaina

Tuhat 11 urheilijaa, jotka osallistuvat kansainväliseen järjestöön 314. huhtikuuta, matkustavat yli 26 tuhatta kilometriä ja lähtevät tietyssä mielessä puolen maailman kiertueella Izmirin kaduilla.Marathonİzmir, İzmirin historian ensimmäinen kansainvälinen maraton, joka järjestettiin viime vuonna teemalla "Ormanİzmir", ajetaan toisen kerran sunnuntaina 11. huhtikuuta. Tähän asti 17 urheilijaa on ilmoittautunut Maraton İzmiriin, jossa virstanpylväänä käytetään Yhdistyneiden Kansakuntien määrittelemää 314 kestävää maailmaa koskevaa globaalia tavoitetta. Vaikka 10 urheilijaa 914 km: ssä ja 42 urheilijaa 400 km: ssä kilpailevat mitalista, ajettava kokonaismatka ylittää 26 tuhatta kilometriä, ja tietyssä mielessä puolen maailman kiertue tehdään Izmirin kaduilla.

Lähdössä on 67 huippu-urheilijaa

Kenian, Etiopian, Bahaman, Romanian ja Ruandan urheilijat juoksevat Maraton İzmirissä, joka on ehdokas pronssiluokkaan toisena vuotena organisaation menestyksen, osallistujien laadun ja lukumäärän suhteen. Sitä, että 30 urheilijalla, yhteensä 67 turkkilaisella urheilijalla, on eliittiasema, pidetään tärkeänä indikaattorina siitä, että kilpailu tulee olemaan varsin kiistanalainen. 42 km: n radan tasainen kaltevuus Kültürpark - Mavişehir - İzmir Marina - Kültürpark välillä johtaa myös erittäin hyviin arvosanoihin.

Mestari Sang Benard on taas Izmirissä

Kenian Sang Benard, 2020 kilometrin miesten Marathon-voittaja, joka pidettiin ensimmäisen kerran vuonna 42, osallistuu myös 11. huhtikuuta järjestettävään kilpailuun. Benard, jonka paras aika on 2.11.49, juoksi 2.14.53 viime vuoden kilpailussa. Kenian urheilijat, jotka erottuvat menestyksestään pitkissä juoksuissa ympäri maailmaa, kilpailevat tällä kertaa paljon kovempia vastustajia vastaan ​​MaratonIzmirissä, joten on odotettavissa, että syntyy joka sekunti kestävä kilpailu.

Tehnyt nimen kansainvälisellä alustalla

Izmirin pääkaupunkiseudun nuoriso- ja urheiluosaston johtaja Hakan Orhunbilge korosti, että huippu-urheilijoiden määrän kasvu osoittaa kilpailun laadun, ja sanoi: "Maratonit ovat yksi tärkeimmistä elementeistä kaupungin edistämisessä. Vaikka Maratonİzmir on vasta toista vuotta, se on saavuttanut pisteen kansainvälisellä areenalla sekä organisaation laadun että osallistujien laadun suhteen. Meidän maalimme; "Nosta MaratonIzmir pronssi- ja sitten hopea-luokkaan tekemällä paremmin joka vuosi."

Izmiristä tulee urheilukaupunki

Izmirin pääkaupunkiseudun Belediyesporin presidentti Ersan Odaman huomautti, että pandemian vaikeista olosuhteista huolimatta kaikki terveyttä ja turvallisuutta koskevat varotoimet toteutettiin: "Olemme osoittaneet organisaatiomme laatua Izmirissä järjestämiemme MaratonIzmirin, U19: n ja U18: n Euroopan rantalentopallomestaruuskilpailuissa. ensimmäisen COVID-22 -tapauksen havaitsemisen jälkeen. Kävelemme kohti tavoitettamme tehdä İzmiristä kansainvälisten mestaruuskeskusten keskus ja urheilukaupunki. Maratonİzmir on tämän poistumisen tärkein askel ”.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar