Bursan kaupunginsairaalan metrolinjaa selitettiin Mukhtarsille

Bursa-kaupunginsairaalan metrolinja selitettiin päämiehille
Bursa-kaupunginsairaalan metrolinja selitettiin päämiehille

Bursa-pääkaupunkiseudun kunnan suunnitteleman Emek - YHT - City Hospital -linjan kahdeksan kaupunginosan päämiehille ilmoitettiin liikenne- ja infrastruktuuriministeriön rakentamasta työstä. hankkeen laajuus.Pääkaupunkiseudun kunnan suunnitteleman Labor - City Hospitalin rautatiejärjestelmän linjan perusta varmistaakseen keskeytymättömät kuljetukset Bursan kaupungin sairaalaan asetettiin seremoniaan, johon osallistui liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu viime viikolla. Nykyisen Emekin aseman jälkeen urakoitsijayritys aloitti 4 kilometrin pituisen linjan, joka koostuu 6.1 erillisestä asemasta, nimittäin Mudanya Geçitistä, A.Yesevi-moskeijasta, YHT-asemalta ja kaupungin sairaalasta. Kun työt jatkuivat kentällä, Bursa Metropolitan Municipality Transport Department ilmoitettiin prosessista reitin kahdeksan kaupunginosan päämiehille.

Kaikki yksityiskohdat on selitetty

Adnan Menderes, Nilüferköy, Emek Zekai Gümüşdiş, Balat, Ahmet Yesevi, Bademli, Emek Fatih Sultan Mehmet ja Geçit District mukhtars osallistuivat kokoukseen, jonka puheenjohtajana toimi pääkaupunkiseudun kunnan liikenneosaston johtaja Rüştü Şanlı. Kokouksessa, jossa myös urakoitsijayrityksen edustajat olivat läsnä, töiden kulku, rautatiejärjestelmän reitti, asemapaikat, tiet, joille ajoneuvoliikenne suljetaan / rajoitetaan rakennustöiden aikana, ja vaihtoehtoiset reitit jonka liikenne ohjataan, selitettiin mukhtareille kaikilla yksityiskohdilla.

Liikenneministeriön päällikkö Rüştü Şanlı muistutti, että pienimmissäkin tutkimuksessa kokeneissa häiriöissä liikenneministeriön päällikkö Rüştü Şanlı sanoi: "Sekä pääkaupunkiseudun kunnana että ministeriömme olemme toteuttaneet kaikki tarvittavat toimenpiteet prosessin sujuvan loppuun saattamiseksi. Liikenteen ohjaamisessa vaihtoehtoisille reiteille voi kuitenkin olla joitain vaikeuksia. Tästä syystä välitimme projektin yksityiskohtaisesti päämiehillemme. Ne antavat myös merkittävän panoksen hankkeen terveeseen edistymiseen lähiöissä. "Haluan kiittää mukhtareitamme heidän panoksestaan ​​tähän prosessiin."

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar