Ennätysosallistuminen BOTAV Rally Bodrum -kilpailuun

Ennätys osallistuminen BOTAV Rally Bodrum Race -kilpailuun
Ennätys osallistuminen BOTAV Rally Bodrum Race -kilpailuun

BOTAV Rally Bodrum, vuoden 2021 Demir Berberoğlu -kauden ensimmäinen kilpailu ja Şevki Gökerman Rally Cup, järjestetään 10.-11. Huhtikuuta. Siihen osallistuu 84 autoa ja 168 urheilijaa, joilla on ollut viime vuosina korkein osallistumisaste.Karya Automobile Sports Clubin (BOTAV) ja Bodrumin kunnan Bodrumin edistämissäätiö yhteistyössä urheiluvedonlyönnin kanssa Castrol, Evofo - KFC, Oasis Bodrumissa, Salt Life, Venäjä-Turkki -neuvosto, Forever Hotel Polat Wales Water TED -kellariopisto, Lujo Hotel Ralli, joka järjestetään Pirellin, Toyscar Bodrumin, Fora Vehicle Trackingin, Telsanin ja Era Outdoorin avustuksella, alkaa 10. huhtikuuta alkuseremonialla Myndos Gatella klo 18.30.

Järjestö, jossa TED Bodrum Collegea käytetään palvelualueena ja rallikeskuksena, alkaa sunnuntaiaamuna 11. huhtikuuta klo 08 ja päättyy palkintojenjakotilaisuuteen, joka pidetään maalipodiumilla klo 00 jälkeen. läpäissyt 6 erikoiskoketta Yaliciftlik-Kızılağaç -alueella.

Kaikki rallin tapahtumat, suorat lähetykset sunnuntaina 11. huhtikuuta kello 08–30 KAROSK BODRUMIN kanssa YouTube lähetetään kanavalla.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar