Missä on Kultaisen sarven silta? Kultaisen sarven sillan historia

missä on suiston silta
missä on suiston silta

Se on yksi Istanbulin Kultaisen sarven siltoja. Se sijaitsee Ayvansarayn ja Halıcıoğlun välissä.Vuonna 1971 sovittiin Bosporinsillan, kehätien ja kolmannen sillan kultaiselle sarvelle rakentamisesta. Tämä silta, joka kulkee Bosporinsillan kehätien kultaiselle sarvelle, rakennettiin jaloille. Tehdään Turkin tasavallan Ishikawajima-Harima-moottoriteiden pääosastoksi raskas Ind. Co Oy Japanilaiset ja Julius Berger-Bauboag AG toteuttivat sen 34 kuukaudessa ja aloitti toimintansa 10. syyskuuta 1974. Vuonna 1995 rakennettiin kaksi ylimääräistä siltaa sillan suuren kysynnän vuoksi. Valtatie 1, joka on Bosporinsillan kehätie, kulkee Kultaisen sarven sillan yli.

Se on 995 m pitkä, 32 m leveä ja 22 m merenpinnan yläpuolella. Monet jäätymisen aiheuttamat onnettomuudet tapahtuvat talvikuukausina.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar