Missä on Clandrasin silta? Clandrasin sillan historia

missä on clandras-silta
missä on clandras-silta

Historiallinen silta frygialaiselta ajalta Karahallın alueella Uşakin maakunnassa. Silta rakennettiin Banaz Streamille noin 2500 vuotta sitten. Sillan kaksi päätä istuvat vuorikivien puolikkaalla vyötäröllä. Se on 24 metriä pitkä, 17 metriä syvä ja 1,75 metriä leveä. Kivien pinnat on kaiverrettu lyijykynillä, ja kaarien suuret kivet ovat tiukasti toisiinsa kiinnitetyt. Sen hihna on hihnapyörän muodossa.Silta rakennettiin työntötekniikalla kiinteälle kalliolle, joka koostuu kahdesta pääkappaleesta, joita kutsutaan norsun jalkoiksi. Ei ole mitään jälkeä siitä, mihin se on tehty. Kuitenkin, kun yksi avainkivistä on siirtynyt, se on menettänyt omaperäisyytensä korjaamalla betonilla viime vuosina.

Sillan vieressä on Karahallı-voimalaitos. Laitoksesta purettu vesi kaadetaan betonikanavan läpi 17 metrin korkeudelta sillan sivulta.

Clandrasin silta ja sen ympäristö ovat tärkeä virkistyspaikka alueelle.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar