Ethereumin menneisyys nykypäivään: Mikä on Ethereum? Miten ostaa

Ethereumin tarina menneisyydestä nykypäivään, mikä on ethereum miten se saadaan
Ethereumin tarina menneisyydestä nykypäivään, mikä on ethereum miten se saadaan

Ethereum on järjestelmä, jonka sen perustaja Vitalik Buterin esitteli Pohjois-Amerikan Bitcoin-konferenssissa. Vaikka se tunnetaan yleisesti altcoinina, se on itse asiassa innovatiivinen virtuaalivaluutta, jonka tarkoituksena on kehittää blockchain-tekniikkaa ja käyttää sitä muilla aloilla.


Mikä tässä artikkelissa on Ethereum ja miten sitä käytetään? Kuinka paljon Ethereum on? Yritimme vastata kysymyksiin tällaisista asioista.

Näiden lisäksi löydät vastauksia kysymyksiin Ethereumin ostamisesta ja myymisestä artikkelistamme.

Mikä on Ethereum, miten se toimiir?

Yksinkertaisimmassa muodossaan Ethereum on Blockchain-tekniikkaan perustuva avoimen lähdekoodin foorumi, jonka avulla kehittäjät voivat luoda ja ottaa käyttöön hajautettuja sovelluksia.

Ethereum"Jauhojen tarkoitus

Ethereumia (ETH), joka tarkoittaa virtalähdettä, voidaan käyttää myös Ethereumin sijasta. Sen syntymisen tarkoitus on antaa käyttäjille mahdollisuus luoda uusi ohjelmisto lohkoketjujärjestelmään, johon Bitcoin on kytketty. Kun Ethereum tarjoaa tämän vapauden käyttäjille, on syntynyt monia altcoineja.

Ethereum-järjestelmän tarkoituksena on estää kolmansien osapuolten tallentamasta tietoja, kuten henkilötietoja, ja niiden käyttöä eri tarkoituksiin. Kaikki Internetissä tekemämme tapahtumat (ostokset, pankkitapahtumat, sosiaalisen median käyttö, internethistoria jne.) Kirjataan tietopankkeihin datana. Tarkoitus, johon näitä tietoja käytetään, on täysin tuntematon.

Ethereum-järjestelmän kanssa nämä tapahtumat tallennetaan moniin eri laitteisiin täysin hajautetusti ja nimettömästi. Siten pääsy näihin tietoihin tulee mahdottomaksi ja muuttaa koko Internetistä hajautetun alustan. Sen tavoitteena on käyttää Ethereumia, Etherin kryptovaluutta polttoaineena tuottamaan ohjelmistoja, jotka sisällytetään tähän hajautettuun järjestelmään.

Ethereum ei ole vain foorumi, vaan myös lohkoketjussa toimiva ohjelmointikieli. Se auttaa kehittäjiä rakentamaan ja julkaisemaan hajautettuja sovelluksia.

Kuinka tehdä Ethereumia
Kuinka tehdä Ethereumia

Esiellä nasmaakunta Ütuotetaan?

Vaikka Ethereumin tuotanto näyttää samalta kuin Bitcoin-tuotanto, on joitain pieniä eroja. Nämä erot tekevät Ethereumin tuotannosta edullisempaa.

Ethereum-tuotantoa varten sinun on ensin luotava Ethereum-lompakko. Kun olet asentanut tarvittavat ohjelmat, voit aloittaa tuotannon. Voit tuottaa erikseen tai osana uima-allasta. Altaalla oleminen lisää tuotantoa. Et tarvitse korkeaprosessorilaitteita Ethereumin tuotantoon. Tuotanto tapahtuu näytönohjaimella (GPU).

Esiellä Minerği Nasrakennettur?

Kaivostoiminta on tärkeä tekijä tämän järjestelmän jatkuvuuden ja turvallisuuden kannalta, aivan kuten Bitcoin. järjestelmävaatimus, järjestelmävaatimus, jonka Bitcoin-kaivostoiminnan erityistuotantolaitteet täyttävät; Se on peitetty näytönohjaimella (GPU), jotta Ethereumin louhinta voidaan tehdä kaikille. Kaivostyöläisten määrän kasvu johtaa myös tulojen laskuun Ethereumin kaivosteollisuudessa päivittäin.

Mitkä ovat Ethereum-alustan edut?

Eetterivaluutan hankkiminen on nopeampi kuin Bitcoin, ja liikkeessä on paljon enemmän eetteriyksiköitä kuin Bitcoin. Koska hajautetut sovellukset toimivat lohkoketjussa, ne hyödyntävät kaikkia lohkoketjun ominaisuuksia.

Muuttamattomuus: Kolmas osapuoli ei voi tehdä mitään muutoksia tietoihin.

Korruption torjunta ja peukalointi: Sovellukset perustuvat yksimieliseen verkostoon, joka tekee sensuurista mahdottomaksi.

Suojattu: Sovellukset, joilla ei ole keskeistä vikaa ja jotka on suojattu salauksella, ovat hyvin suojattuja hakkerointihyökkäyksiltä ja vilpilliseltä toiminnalta.

Nolla seisokkiaika: Sovelluksia ei koskaan suljeta eikä niitä voi koskaan sulkea.

Juuri nyt, maailmasindöTuhannet kehittäjät RT, Ethereumin vieressä"ja uusia sovelluksia kehitetään, joista monia voit käyttää tänään:

 • Kryptovaluutan lompakot, joiden avulla voit suorittaa halpoja, välittömiä maksuja ETH: lla tai muulla omaisuudella
 • Taloussovellukset, joiden avulla voit lainata, lainata tai käyttää digitaalista omaisuutta investointeihin
 • Hajautetut markkinapaikat, joiden avulla voit käydä kauppaa digitaalisella omaisuudella tai jopa "kaupan ennusteita" todellisista tapahtumista
 • Pelit, joissa omistat pelin sisäisiä varoja ja ansaitset jopa oikeaa rahaa
 • Ja paljon enemmän

Esiellä Akälykäs SöMikä on sopimus?

Älykäs sopimus on termi, jota käytetään kuvaamaan tietokonekoodia, joka voi helpottaa rahan, sisällön, omaisuuden, jakamisen tai jotain arvokasta vaihtoa. Älykkäässä sopimusbloketissa suoritettaessa siitä tulee kuin tietokoneohjelmasta, joka toimii automaattisesti tiettyjen ehtojen täyttyessä. Koska älykkäät sopimukset toimivat lohkoketjussa, ne toimivat täsmälleen ohjelmoituna ilman sensuurin, seisokkien, petosten tai kolmansien osapuolien mahdollisuuksia.

Vaikka kaikki lohkoketjut pystyvät käsittelemään koodia, useimmat ovat vakavasti rajoitettuja. Ethereumissa tilanne on kuitenkin erilainen. Sen sijaan, että annettaisiin sarja rajoitettuja toimintoja, ethereum antaa kehittäjien luoda haluamansa toiminnot. Tämä tarkoittaa, että kehittäjät voivat luoda tuhansia erilaisia ​​sovelluksia, jotka ylittävät kaiken, mitä olemme nähneet aiemmin.

Esiinä"jauhot Diğer Altcoin"s minäle nasHänellä oli suhder?

Ethereum, joka tarjoaa sopivan ympäristön monien uusien ohjelmistojen luomiseen, on järjestelmä, jossa käydään kauppaa myös monilla myöhemmin syntyneillä uusilla kolikoilla. Järjestelmässä, jossa alkuperäiset kolikkotarjoukset, ICO: t, kutsutaan uuden kolikon lanseeraamiseksi, kerää varoja ennen sen julkaisua, varoja tehdään Etherillä, Ethereum-järjestelmän valuutan arvolla. Näin ollen Ethereum-järjestelmä toimii järjestelmänä, joka sallii uusien salausvaluuttojen pääsyn liikkeeseen. ICO: ssa on esiintynyt monia petostapauksia, joita monet pitävät epäluotettavina.

Mikä on Eth 2.0?

Ethereum 2.0, yli viiden vuoden tutkimus- ja kehitystyön huipentuma, on kunnianhimoinen päivitys. Salausvaluutta-ala ei ole koskaan nähnyt lohkoketjua, jonka koko ja arvo Ethereum yrittää siirtää kaikki käyttäjät ja varat täysin uuteen hajautettuun verkkoon pitäen kaikki tapahtumat aktiivisina ja käynnissä vanhassa verkossa.

Ethereum 2.0 -päivityksen valmistuminen kestää todennäköisesti monta vuotta kokonaisuudessaan. Tämän raportin kehittäjäkommentit osoittavat kuitenkin, että Ethereum 2.0 -suunnitelman suurin este (ja ehkä tärkein käännekohta) on sen alkuperäinen julkaisu.

Eth 2.0: n myötä verkon nopeus ja skaalautuvuus viedään korkeammalle tasolle.

Miksi Ethereum 2.0 on välttämätön?

Ethereumista on tullut käytetyin ohjelmoitava lohkoketju maailmassa sen julkaisun jälkeen vuonna 2015. Avoimet, luvattomat järjestelmät loivat miljardeja dollareita ja mahdollistivat täysin uudenlaisia ​​ohjelmistosovelluksia. Ethereumia on kuitenkin vielä skaalattava potentiaalinsa hyödyntämiseksi.

Alun perin nimellä Serenity, Eth2-päivitys on aina ollut pitkän aikavälin visio. Etenemissuunnitelmassa on aina ollut skaalautuvan todistuksen saamisesta yhteisymmärryksestä Ethereumille.

Ethereumin keskimääräinen hinta viimeisten 12 kuukauden ajalta

Altcoins alkoi myös vahva tänä vuonna. Itse kryptovaluuttamarkkinoilla on ollut erittäin hyvä pääsy vuoteen 2020, ja odotettavissa on suuria muutoksia. Sinulle keräämiemme tietojen mukaan Ethereumin keskimääräinen hinta viimeisten 12 kuukauden ajalta on seuraava (30 päivän keskiarvo):

 • Joulukuu 2020 - 602.5 dollaria
 • Marraskuu 2020 - 495,5 $
 • Lokakuu 2020 - 377 dollaria
 • Syyskuu 2020 - 401 dollaria
 • Elokuu 2020 - 389,5 $
 • Heinäkuu 2020 - 286 dollaria
 • Kesäkuu 2020 - 235 dollaria
 • Toukokuu 2020 - 211,5 dollaria
 • Huhtikuu 2020 - 177,5 $
 • Maaliskuu 2020 - 169,5 $
 • Helmikuu 2020 - 233 $
 • Tammikuu 2020 - 156 $

Ethereum Kuinka monta Oliko TL?

Kirjoitushetkellä vapailla markkinoilla 1 Ethereum TL sen hinta on 4.670,33. Myös 1 Ethereum maksaa 617,81 dollaria. Yhdestä Ethereumista voi ostaa 1 turkkilaista liiraa tai 4.670,33 dollaria.

Ethereumin hinta on tällä hetkellä 24 dollaria, muutos 3,44% viimeisen 4.670,33 tunnin aikana. Ethereumin määrä viimeisen 24 tunnin aikana on 13.616.547.825 dollaria ja kryptovaluutan kokonaismarkkina-arvo on 70.418.512.153 dollaria. Ethereum sijoittuu markkinaosuudellaan 2. sijalle.

Viimeisin Ethereum-uutiset Turkissa "Crypto Money in the Economy Agenda" -sivulla voit seurata Coinkolikia, joka toimii mottona.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset