TCDD-liikenteen pääjohtaja Hasan Pezük aloitti työpaikkavierailut

tcdd-kuljetusten pääjohtaja hasan pezuk aloitti työpaikkavierailut
tcdd-kuljetusten pääjohtaja hasan pezuk aloitti työpaikkavierailut

Hasan Pezük, joka aloitti työskentelyn TCDD Taşımacılık AŞ: n pääjohtajana, teki tutkimuksia Istanbulin alueellisen osaston työpaikoilla.


Istanbulin alueviraston osastopäälliköiden 8. tammikuuta 2021 pitämässä tiedotustilaisuudessa arvioitiin alueella toteutettua toimintaa, kohdattuja ongelmia, ratkaisuja, pandemiaprosessia ja sen jälkeen matkustaja- ja tavarankuljetuksia.

Pääjohtaja Pezük, joka vieraili myös alueen työpaikoilla, korosti toteuttavansa erittäin hyviä rautatiejärjestelmiin liittyviä hankkeita ammatillisessa elämässään ja että pätevät henkilöstöresurssit ovat erittäin tärkeitä järjestelmän moitteettomassa toiminnassa: “Rautatieliikenne on erittäin suuri perhe. Ei ole helppo tehtävä kuljettaa päivittäin tuhansia tonnia rahtia ja tuhansia ihmisiä paikasta toiseen. Ensinnäkin se velvoittaa noudattamaan turvallisuussääntöjä ja varmistamaan erittäin hyvän koordinoinnin. Pyydän kaikkia kollegoitani osoittamaan tarvittavaa herkkyyttä tässä asiassa. Pandemian aikana suorituskykymme, erityisesti tavaraliikenteessä, kasvaa asteittain pandemian jälkeen. Myös matkustajaliikenne lisääntyy merkittävästi. Yksi kaupungeistamme, jossa tämä kasvu tapahtuu eniten, on Istanbul. Tässä meidän on tehtävä tarvittavat valmistelut, suunnittelu ja toteutettava tarvittavat toimenpiteet ongelmien ja ongelmien ratkaisemiseksi viipymättä. "

Pezük, koska nähdä jonkun rautatieliikenteen toimialalta, kun ala kasvaa päivittäin vahvistamalla iloaan: "Rautatie vahvemmaksi Turkiksi vahvistuu edelleen kaikilla aloilla. Niin kauan kuin käymme päättäväisesti kohti samaa päämäärää yhtenäisyydessä ja solidaarisuudessa. Uskon, että toimimme hyvin sopusoinnussa kaikkien rautatieystäväni kanssa, jotka ovat sitoutuneet tähän tavoitteeseen. " sanoi.


sohbet

miten 1

  1. . Yleissääntönä ei voida hyväksyä ylimmän johtajan nimittämistä laitoksen ulkopuolelle. Tästä syystä laitoksessa koulutetun asiantuntijan on oltava johtaja. Kun ulkopuolinen henkilö tarttuu työhön, hänet erotetaan ja nimitetään jälleen epäpätevä henkilö. Tämä tilanne vahingoittaa laitosta ... Tämä joka vuosi vahinkoa aiheuttava käytäntö on väärä, vaikka se ei olekaan kovin vieras rautatiejärjestelmälle. 6 vuotta työolojen ymmärtämiseen ... konsultteja ja kelkan asiantuntijoita ei tuskin tueta. Uhraus, hyvä tahto, suvaitsevaisuus ja oikeudenmukaisuus ovat tärkeitä TCD: lle, toivon sen onnistuvan.

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset