Mikä on drone-lisenssi? Onko pakollista hankkia drone-lisenssi?

Mikä on drone-lisenssi? Onko drone-lisenssi hankittava?
Mikä on drone-lisenssi? Onko drone-lisenssi hankittava?

Dronelupa on ainoa asiakirja, jonka lainvalvontaviranomaiset pyytävät sinulta drone-lentojen aikana, jonka saat DGCA: lta tai miltä tahansa DGCA: n valtuuttamalta organisaatiolta. Tämä painettu asiakirja voi näyttää ajoneuvon ajokortilta tai todistukselta.

Onko pakollista hankkia drone-lisenssi?


Drone-lisenssin hankkiminen on pakollista laitteille, joiden paino on vähintään 500 g.

Mikä on rangaistus luvattomasta dronesta lentämisestä?

Meidän on valitettavasti todettava, että toimet toteutetaan ensin maassamme ja sitten syntyy säännöksiä. Tästä syystä näille toimille ei ole selkeää rangaistusohjelmaa tai rangaistusta, joka ei ole lain mukaan aivan rikollinen. DGCA on toimielin, jolla on oikeus määrätä sakkoja toimimalla tuomioistuimena ala- ja ylärajoilla.

Vaikka SHGM on yleensä vastuussa raskasta toimintaansa ja tiukkuuttaan tunnetuista lentoyhtiöistä ja ilmailualasta, kun he suhtautuvat äkillisiä päätöksiä tekeviin siviileihin, he ravistavat helposti sormiaan ja asettavat itsensä asemaan, joka voi olla sekä syyttäjä että tuomari.

Todennäköisesti SHGM: ään perustetaan pian droneiden käyttöön liittyvä osasto, ja perustetaan laitos, joka ei toimi SHGM: n kömpelön kanssa ja voi tehdä aktiivisempia ja nopeita päätöksiä ja toimenpiteitä. Koska lentokoneiden tai helikoptereiden kirjanpitolaitetta (kuten kuorma-autojen kierroslukumittaria) ei ole useimmissa drone-malleissa sen suhteen, kuinka monta metriä käyttäjä nostaa laitettaan tai lentääkö hän todella paikassa, jossa lento ei ole sallittua. Sellaisina rangaistukset ja sanktiot eivät voi ylittää afakismia todellisessa elämänvirrassa.

Kaikista näistä tiedoista huolimatta sekä siviili-ilmailun että ihmishenkien turvallisuuden kannalta on elintärkeää, että huolehdit laitteen lentämisestä ylittämättä niitä sääntöjä, joissa olet saanut koulutusta, ja ole herkkä noudattamaan lakia.

Onko drone-lisenssi maksettu?

Koska drone-lisenssi on varustettu koulutuksella, suurin osa laitoksista, joilla on valtuudet antaa tämä lisenssi, veloittaa siitä maksun. Esimerkiksi jotkut heistä tarjoavat tämän yliopiston opiskelijoille maksutta, tai yritys, kuten me, voi antaa tämän lisenssin täysin ilmaiseksi.

 


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset