Palkinnot löytävät omistajansa 17. yliopistojenvälisessä logistiikkakilpailussa

Kollegioiden väliset logistiikkakilpailun voittajat julkistettiin
Kollegioiden väliset logistiikkakilpailun voittajat julkistettiin

Mars Logisticsin ja LODERin (Logistics Association) kanssa yhteistyössä järjestetyn 17. yliopistojenvälisen logistiikkatapauskilpailun voittajat on julkistettu.


Mars Logistics and Loder (Logistiikkayhdistys), joka on avoin kaikille turkkilaisille opiskelijoille 17 vuoden ajan ja toteutettu yhteistyössä yliopistojenvälisen logistiikkakilpailun kanssa, päättyi 17-luvun voittajan ilmoitukseen.

Yhteensä 1.000 opiskelijaa 17 joukkueesta osallistui 6. yliopistojenvälisen logistiikkakilpailun loppuvaiheeseen, johon osallistui lähes 18 opiskelijaa kaikissa luokissa tuomariston jäsenten tekemien arviointien ja eliminointien seurauksena.

Viimeisessä vaiheessa, joka pidettiin verkossa ensimmäistä kertaa tänä vuonna pandemian vuoksi, opiskelijat esittivät tapauksensa verkossa ratkaisulla alan edustajille ja tutkijoille. Kolmen luokan esitysten jälkeen Bartınin yliopiston, Eskişehir Osmangazin yliopiston ja Muğla Sıtkı Koçmanin yliopiston opiskelijat olivat ensimmäisiä.

Opiskelijat tutustuvat ja analysoivat logistiikkateollisuutta tapauskilpailun kautta

Mars Logistics Corporate Communication ja Brand Management Manager Kader Özal totesivat, että kaikille yliopiston opiskelijoille avoin kilpailu käynnistettiin vuonna 2004 luomaan ympäristö, jossa tutkijat, uteliaat ja luovat opiskelijat jakavat ideoitaan, esittelemään sektoria opiskelijoille ja parantamaan opiskelijoiden tapaustutkimustaitoja. Olemme tietoisia ammatillisen koulutuksen tärkeydestä ja olemme iloisia voidessamme tavata lahjakkaita opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita logistiikkateollisuudesta, tapaamiskilpailussa, jonka olemme järjestäneet yhteistyössä Loderin kanssa 17 vuoden ajan. Kilpailun myötä tarjoamme ympäristön, jossa opiskelijat voivat tutustua alaan ja analysoida tapauksia. He ovat mukana alan todellisissa tapauksissa ja ratkaisuprosesseissa. Suurin osa aikaisempina vuosina tapauskilpailuihin osallistuneista opiskelijoista, jotka palkittiin paikoille pääsemisellä, työskentelevät logistiikan ja toimitusketjun hallinnan aloilla, mikä osoittaa, että tapauskilpailumme saavutti oikeat ihmiset. sanoi.

Palkinnot löysivät omistajansa 17. Intercollegiate Logistics -kilpailussa

A-luokan (perustutkinto- ja 4-vuotisen lukioluokan, jossa sana logistiikka ohjelman nimessä) ensimmäinen sija on Bartın Universityn kansainvälisen kaupan ja logistiikan osaston opiskelijat Melek EFE, Eray KİRENCİ ja Gizem Sefa KİREÇCİ, kun taas toisessa luokassa ovat Piri Reisin yliopiston kansainvälisen logistiikka- ja kuljetusosaston opiskelijat. Nilüfer EFE: stä tuli Ali Doğan KIZILGÜL ja Ahmet Timur BARIŞCIL.

B-luokan (perustutkinto- ja 4-vuotislukuluokka ilman sanaa logistiikka ohjelman nimessä) opiskelijat Eskişehir Osmangazin yliopiston teollisuustekniikan laitokselta olivat Beyza GÜRBÜZ, Enis Can ÖZYURT ja Fikri Eren ÇİFTÇİ, kun taas toisessa luokassa B olivat Başkentin yliopiston teollisuustekniikan osaston opiskelijat Ecenur Melis ÖZELKUT ja Onur ÇÖLGEÇEN tulivat.

C-luokassa (2-vuotinen ammattikoululuokka, jossa sanalla logistiikka ohjelman nimessä) Muğla Sıtkı Koçmanin yliopiston Dalaman-ammattikoulun opiskelijat Buse BİLCEN, Fethiye Çağla ÖZAY ja Tunahan DEMİREZEN voittivat ensimmäisen sijan, kun taas toisen sijan voittanut joukkue oli Celal Bayar University Kynrkağa Vırkağa KORKULUsta tuli Merve MALGIR ja Rümeysa KARDAŞ.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset