Red Bull BC One World Final Jännitys huomenna

Red Bull BC yksi maailman finaali jännitystä huomenna
Red Bull BC yksi maailman finaali jännitystä huomenna

Maailman arvostetuin rikkomatkakilpailu Red Bull BC One on todistamassa menestyneimpien B-Boy- ja B-Girls-taisteluiden kohtaamista. Tämän vuoden erikoiskilpailussa 8 naispuolista ja 8 urospuolista tanssijaa eri maista näyttävät taitonsa tulla maailmanmestariksi. Kilpailua, joka pidetään lauantaina 28. marraskuuta klo 22.00, voi seurata kaikkialta maailmasta osoitteessa Redbull.com/BCOne.


Red Bull BC One, joka järjestetään joka vuosi maailman parhaiden breaktanssijoiden selvittämiseksi ja joka tunnetaan maailmanlaajuisesti arvostetuimpana break-kilpailuna, tuo yhteen menestyneimmät 8 B-tyttöä ja 8 B-poikaa kovaan taisteluun. Tanssijat, jotka kilpailevat vuoden 2020 Red Bull BC One -mestaruudesta, valmistautuvat allekirjoittamaan unohtumattoman esityksen.

B-Girls, jotka ovat lavalla kunnianhimoisten esitystensä kanssa tänä vuonna; MadMax Belgiasta, Sina Itävallasta, Kastet Venäjältä, Sunny Yhdysvalloista ja Jilou Saksasta, Mess Hollannista, Kami Ranskasta ja Ayane Japanista.

B-kattila; Esiintyvät Killa Kolya Kazakstanista, Lil Zoo Itävallasta, PacPac Ranskasta, Vero Etelä-Koreasta, Philip Yhdysvalloista, Alcohol Venäjältä, Kid Karam Isosta-Britanniasta ja Shigekix Japanista. Tuomaristo, joka koostuu tanssikentän kuuluisista nimistä AT, Ayumi, Lilou ja Omar, määrittää voittajan. Kilpailu järjestetään lauantaina 8. marraskuuta klo 28 Facebook, Red Bull BC One YouTube kanava ja Red Bull TV kaikkialta maailmasta. Jos lisätietoja https://www.redbull.com/int-en/events/red-bull-bc-one-world-final-2020/red-bull-bc-one-ar-filters Osoitekenttään.

Tapaa tanssijoita yli 30 maassa

Red Bull BC One, maailman suurin henkilökohtainen kilpailu, on järjestetty vuodesta 2004 lähtien, ja siihen on osallistunut tuhansia tanssijoita yli 30 maassa. Tällä tavoin lahjakkaimmilla breakdancereilla on vuosittain mahdollisuus esitellä kykyjään maailmalle. Lisätietoja Red Bull BC One: sta, joka isännöi tänä vuonna kahta erillistä verkkokilpailua, löytyy osoitteesta Redbull.com.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset